Наградите „Златна Бленда“ ще бъдат раздадени в събота

0
4319

Jameson Златна Бленда

Реклама

Кои са любимите български филми и сериали? Това ще разберем след церемонията по раздаване на наградите „Jameson Златна Бленда“.

Те ще бъдат връчени за втора поредна година на най-добрите български кинопродукции, избрани с гласуване на зрителите.

Кой е българският „Крал на комедията“? Георги Кадурин в ролята на Цеков, Кръстю Лафазанов в ролята на Йордан Лютов или Филип Аврамов в ролята на Коцето? Кое е „Лошото момче на България“? Асен Блатечки в ролята на Стефан Марков, Захари Бахаров в ролята на Иво или Мариан Вълев в ролята на Куката? Коя е „Най-запомнящата се реплика“? „Те ни гонят, ние бягаме“, „Аз съм поп на пазарен принцип“ или „Много предатели, брат, много“?

Отговорите на тези и много други въпроси ще разберем още тази събота по време на награждаването.

След месец на оспорвано гласуване, тежко съревнование и неочаквани обрати зрителският вот е вече факт. Имената на любимите филми и сериали на българската публика ще разберем на 22 ноември.

Бляскавата церемония ще събере звездите и екипите на всички номинирани в конкурса продукции: „Виктория“, „Живи легенди“, „Корпус за бързо реагиране 2“, „Отрова за мишки“, „Съдилището“; „Домашен арест“, „Под прикритие“, „Революция Z“, „Столичани в повече“, „Фамилията“ и „Четвърта власт“. Домакини и водещи на събитието ще бъдат любимците на публиката Мария Силвестър и Георги Тошев.

Към звездния елит ще могат да се присъединят и 50 зрители, които ще спечелят златни покани за събитието благодарение на участието си в гласуването.

По време на гала вечерта ще бъдат връчени и две специални отличия на авторитетното жури от киномани и журналисти в категориите „Най-добър филм“ и „Най-добър сериал“. Ще съвпаднат ли симпатиите на журито с тези на зрителите? Предстои да разберем в събота вечерта.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here