Звездите на YouTube

0
833
Youtube лого
Логото на Youtube

През изминалия уикенд в Сан Франциско се състоя първото живо шоу на YouTube. Като се изключат певицата Кати Пери и фронтмена на Black Eyed Peace, Will.i.am, доста хора не биха могли да разпознаят супер звездите, които участваха.

Реклама

Въпреки това за феновете на YouTube Beardyman – човекът бийтбокс, – хапливият моден критик William Sledd и Juan Mann, който популяризира безплатните прегръдки, са също толкова известни, колкото Брад Пит и Анджелина Джоли.

Историята на YouTube започва преди близо 4 години. Към днешна дата всяка минута в сайта се качват видео материали с обща  продължителност 13 часа. В YouTube има десетки милиони потребители и около 100 милиона видеа. 

Това количество създава един голям проблем: намирането на качествено съдържание сред безкрайните каскади, рекламни клипове и смешни видеа може да бъде доста трудно. Ето десет от най-посещаваните канала, както и такива, които не са в ТОП-нещо си, но пък според нас имат голям потенциал.

Simon's Cat1) Simon’s Cat
Котките са изключително популярни в YouTube, но създателите на Simon’s Cat са направили нещо наистина забавно. Доказателство за техния успех са близо 18 000 000 гледания на трите им анимации за котката на Саймън.

http://www.youtube.com/user/simonscat

2) GiR2007
Той е един типичен представител на една от големите тенденции, наблюдавани в YouTube: stop-motion animation. Неговото видео Pancakes, качено през 2006 г., е гледано 3 000 000 пъти. Pancakes 2 постигна подобен успех, когато беше пуснато тази година.

http://www.youtube.com/user/GiR2007

3) SethComedy
Каналът представя пародийни анимационни филмчета.

http://www.youtube.com/user/SethComedy

Най-гледаното им филмче е „Супер Марио спасява принцесата”. То е гледано над 8 милиона пъти!
http://www.youtube.com/watch?v=xGE34VAqYTk

И още:
секси девойки и други забавни неща…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here