Би ли… отишъл на концерт?

0
3460

Touch and Go

Реклама

Vanessa Lancaster и James Lynch пристигат в София за два концерта у нас – в петък, 25-и юли, и събота, 26-и юли.

Британците от култовия дует Touch and Go обожават да пътуват, защото по думите им „това винаги е възможност за среща с прекрасни и интересни хора“.

В световен мащаб Touch and Go са изключително популярни, но самите те се чувстват най-добре в източна Европа. Jim и Vanessa казват, че с хората тук имат силна и емоционална връзка. „Публиката ни разбира и усеща музиката ни“, казват изпълнителите. Те добавят, че само на нашата географска ширина феновете им са толкова темпераментни, което „много зарежда всеки изпълнител“.

По покана на Event Zone британците, станали известни с хита “Would You…?”, ще изнесат концертите си на уникални локации. „Straight to number one“ и „Tango in Harlem“ са само някои от песните на Touch and Go, които ще чуете на живо този уикенд. Просто изберете къде да им се насладите.

Можете да чуете дуото първо на 25-и юли, петък, от 21 часа в бар „ІІІ етаж“ („ІІІ етаж“ се намира на 3-ти етаж в бизнес център „Надежда“, на метростанция „Хан Кубрат“, бул. „Ломско шосе“ №2а). Билети за събитието може да купите от мрежата на Eventim и на място.

На 26-и юли, събота, от 21 часа на златния плаж на Casa Real Complex, Свети Влас. На морския бряг англичаните ще бъдат подгрявани от Rnblicious – Mey & Alex. Билети за събитието може да купите от мрежата на Eventim и на място.

Изпълненението на Touch and Go е част от поредицата събития Summer Session Concerts на Event Zone. В концепцията участват Васил Петров, Ангел Заберски, Alice Francis, Виктор Чучков, Теодосий Спасов и много други български и световно известни изпълнители.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here