Виена Класик Оркестра ви кани на бал

0
4346

Виена Класик Оркестра

Реклама

Коледните концерти на оркестъра ще са като истински австрийски балове, с всичкия блясък, който подобава на празничния сезон.

За първи път Виена Класик Оркестра идва в България заедно с балет и със специално разработена за турнето хореография. Музикантите и танцьорите са брилянтни и носят със себе си духа на предколедна Виена. Танцьорите са световни и европейски шампиони по „денс модерн“ и „нео-класика“ за 2014 година.

Публиката в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново и Добрич ще може да се наслади на музиката на Моцарт, валсовете на Щраус и прекрасни бални тоалети. Програмата на концертите е разделена на две части, като и двете са с настроението на виенски бал. Костюмите са от епохите на произведенията, а хореографията е сложна и красива.

Концертите на Виена Класик Оркестра се организират от нашите приятели от Арт БГ, които съвсем правилно са решили, че българската публика заслужава повече от един коледен концерт. Заслужава цяло коледно турне. Ето ги и датите на турнето:

04 декември – Русе – 20:00 ч.

05 декември – В. Търново – 20:00 ч.

13 декември – София – 20:00 ч.

14 декември – Пловдив – 20:00 ч.

15 декември – Бургас – 20:00 ч.

16 декември – Варна – 20:00 ч.

17 декември – Добрич -18:00 и 20:00 ч.

Под диригентството на аржентинеца Даниел Каваца с Виена Класик Оркестра идват и сопраното Джудит Холаз, както и танцьори, ангажирани специално за турнето.

Продуцентите обещават истинска наслада за окото и ухото, неповторима атмосфера и много празнични емоции. 

Турнето стартира от утре, 4 декември 2014 г.

Билети можете да намерите на касите в Билетен Център НДК, Туристически информационен център Велико Търново, Касата пред Община Пловдив, Касата на Държавна опера Бургас, Касата на Фестивален комплекс Варна, Касата на Концертна зала Добрич, Офис 1, Пикадили, бензиностанции ОМВ и онлайн в мрежата на Eventim.bg.

https://www.youtube.com/watch?v=aQuaVy-RAqc

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here