Наградите на MTV 2008

0
1057

БритниНа раздаването на 25-ите поред видео музикални награди на MTV Бритни Спиърс спаси честта си, пострадала от миналогодишното й изпълнение. Певицата не само откри шоуто, но и изглеждаше изключително добре и си тръгна с три от най-желаните награди – за най-добро видео, за най-добро поп видео и за най-добро женско видео за Piece of Me.

Реклама

Иначе светската суматоха си беше порядъчна както винаги – от известната с това, че е известна Линдзи Лоън, през познатите и винаги присъстващи звезди като Кристина Агилера, до олимпийския рекордьор и медалист в няколко плувни дисциплини Майкъл Фелпс.

Pussycat DollsВ едни от най-оспорваните категории награди взеха Крис Браун за най-добро мъжко видео за With You и Pussycat Dolls за най-добър танц във видео за When I Grow Up.

Бляскавото събитие се състоя в студиата на „Парамаунт” в Холивуд.

Жените

На червения килим можеха да се видят най-различни дами – известни, и не толкова, секси и не толкова, добре облечени и модни недоразумения.

Няма как да не започнем с Pussycat Dolls, които изглеждаха различно една от друга и все пак еднакво горещи. Ефирни рокли или мъжки костюми тип жената-вамп – няма значение. Важното е, че са пет и че са секси.

И още…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here