Том Джоунс или концерт, който трябва да се чуе

0
4165

Том Джоунс

Реклама

Не мога да си представя друг изпълнител, който може да ти пее за това как е наръгал невярната си любима Дилайла, и да го пее по начин, който те кара да кимаш кротко и с разбиране. Нито мога да си представя друг изпълнител, който след това може да превключи на „Sex Bomb“, звучейки също толкова на място и също толкова добре.

Има певци, чиито гласове не можеш да сбъркаш, и Том Джоунс е един от тях. И този невъзможен за сбъркване глас ще прозвучи отново в България на 30 октомври – факт, който придава специален оттенък на културния календар за есента.

Том Джоунс признава, че текстовете на песните имат огромно значение за него и че винаги е търсел песни, които да казват нещо. Може би това е една от причините, поради които хората продължават да му се кефят вече 50 години. А може би е и този неповторим глас, който може да ти пее за всичко, да те разплаче и след това да те разсмее и най-вече да те пренесе някъде другаде по начин, по който само музиката може да го направи.

Концертът на Том Джоунс ще е на 30 октомври 2013 г. в София, в зала 1 на НДК, от 19:00 ч., организиран от „Болкан Ентертейнмънт“.

Билетите за концерта са в продажба от днес 21 август в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет, както и онлайн на www.eventim.bg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here