Промоционални билети за концерта на Енио Мориконе

0
891

Енио Мориконе

Реклама

Билетите за първия концерт на Енио Мориконе в България ще бъдат на промоционални цени до 8 октомври.

За всички почитатели на филмовото изкуство и ценители на красивата авторска музика Енио Мориконе ще представи първия си спектакъл в България в навечерието на Коледа. До 8 октомври е в сила предложението на Ивент Зона за промоционални цени на билетите за концерта на Маестрото в зала Арена Армеец в София.

Енио Мориконе е живият символ за емблематична и въздействаща филмова музика. Носител е на десетки международни награди през дългогодишната си практика. Роден в годината, останала в историята с първото връчване на наградите на Филмовата академия – Оскар, – сам става носител на престижното отличие през 2007 г. за цялостно творчество за над 500 продукции.

Филмовите шедьоври „За шепа долари“, „Добрият, лошият и злият“, легендарните „Имало едно време в Америка“, „Недосегаемите“ и изящният „Малена“, както и криминалният сериал „Октопод“, новите продукции „Джанго без окови“ и „Най-добрата оферта“ за пореден път показват финото творчество на Енио Мориконе и неизчерпаемите му запаси от вдъхновение.

На въпроса коя емоция се пресъздава най-трудно със средствата на музиката авторът категорично отговаря, че това е любовта. За себе си казва, че музиката е неговото житейско призвание и че не гледа на работата си като на грандиозен успех. Добавя, че е повече от нетърпелив да се срещне с българските музиканти от Класик ФМ и вярва, че заедно ще поднесат великолепен коледен подарък на българската публика на 10 декември.

За спектакъла в България Маестрото пристига с международно признатите имена на музикалната сцена Сузана Ригачи, Роко Дзифарели и др. Оркестърът и хорът на Класик ФМ също ще са съществена част от концерта на 10 декември 2013 г. в зала Арена Армеец, София, организиран от Ивент Зона.

Билети за събитието на промоционална цена все още може да намерите до 8 октомври на:

https://www.tixgate.com/bg/event/ennio-morricone-concert/222/

http://ticketsbg.com/event.php?id=1045

касите на Easy Pay в цялата страна

касата на „Кантус Фирмус”в зала „България”.

След 08.10.2013 г. билетите ще бъдат на цени между 60 лв. и 200 лв.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here