This Is It тръгва по кината

0
946

This Is It

Реклама

Документалният филм за Майкъл Джексън вече предизвика противоречия. Той ще се прожектира в 99 държави от днес в продължение само на две седмици.

60 милиона долара са платили от Sony Pictures за правата за кадрите от репетициите на Джако преди концертите му в Лондон. От документалните кадри режисьорът Кени Ортега е направил двучасовия филм.

Близките на Майкъл Джексън са сред хората, които не одобряват излизането на филма This Is It. Членове на семейството дори се опитаха да попречат със съд на Sony да купи правата за документалните кадри. Според Латоя Джексън брат й не би искал филм като този да излиза на екран, защото кадрите в него са от репетиции, а на репетиции Джако не давал всичко от себе си така, както на сцената. Според Латоя Кралят на попа не би искал публиката да го види в сцени, в които не е в най-добрата си форма. По време на репетициите самият Джако също споделяше, че си пази гърлото за действителните концерти. Много фенове на Джако също са против излизането на филма. Част от протестите са свързани с опасения, че в някои кадри не участва самият Джексън, а негов дубльор.

Всичко това обаче не пречи почитатели по цял свят да се тълпят пред кината, за да видят последните кадри с покойния Майкъл Джексън.

Трейлърът на This Is It:

https://www.youtube.com/watch?v=cyrkcz7msfY

Последната песен на Майкъл Джексън This Is It

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here