Теодосий Спасов ще свири с Енио Мориконе

0
1357

Енио Мориконе

Реклама

На 10 декември ни очаква една истинска музикална наслада. Тогава маестро Енио Мориконе ще изнесе концерт в зала „Арена Армеец“ заедно със световноизвестните музиканти от своя екип, с артистите от оркестъра и хора на Класик ФМ и с неповторимия Теодосий Спасов.

Наричат Теодосий „кавалджията на света“. Той е носител на множество международни награди (наградата на Международната академия за изкуства Париж през 1996 г., наградата „Музикант на годината“ през 1997 и 2002 г. и др.) за уникалния си личен стил – комбинация от фолклор и джаз.

Според Теодосий връзката между киното и музиката е една нестихваща, съвършена любов, а за самия него любовта е единственото чувство, което ни прави живи.

Теодосий Спасов

“Той е не просто изключителен музикант, но и личност – легенда. За нас е чест и огромно удоволствие да бъде част от спектакъла в зала „Арена Армеец“ и му желаем още дълги години споделена любов с космическата муз(ик)а” – това споделят от Ивент Зона, които са организатори на концерта.

Теодосий Спасов казва, че според него Маестро Мориконе е музикален гений на нашето време, който чрез своето творчество прави света по-богат и по-чувствен, че е оригинална и неповторима личност, с която човечеството трябва да се гордее.

Неповторим и уникален в историята на филмовата музика, Енио Мориконе е разпознаваем и харесван от различни поколения публика в цял свят.

Маестро Мориконе пристига в България благодарение на Ивент Зона и Радио 1.

Билети за събитието могат да бъдат закупени на:

https://www.tixgate.com/bg/event/ennio-morricone-concert/222/

 http://ticketsbg.com/event.php?id=1045

касите на Easy Pay в цялата страна

каса „Кантус Фирмус”в зала „България”

За Енио Мориконе…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here