Tattoo Convention в Бургас

0
882

Tattoo Convention 

Реклама

Татуировки, мотори и body suspension – на 31 август и 1 септември в Бургас ще има по много от всичко това, защото тогава ще се проведе първата тату конвенция (Tattoo Convention) в морския град.

Тя ще събере татуисти от България и чужбина, които ще покажат какво могат в и около Дома на НХК в центъра на Бургас. Очаква ни един цял уикенд в края на лятото, посветен на изкуството да рисуваш по човешкото тяло, на въображението и на креативността.

В програмата на конвенцията има и конкурсна част, в която ще бъдат отличени най-добрите татуировки в няколко категории – чернобяла, цветна, малка, голяма, най-атрактивна и най-добра за съответния ден.

Едно от нещата, които най-добре вървят с татуировките, несъмнено са моторите. Затова тату конвенцията ще бъде придружена от нещо също толкова интересно – Bike Show. Организаторите обещават, че пространството около НХК ще се превърне в истинско изложение на мотоциклети, а ревът на моторите ще бъде допълван от музика на живо, която допълнително ще нажежи атмосферата.

И ако всичко това не ти е достатъчно, за да се отправиш към Бургас в края на лятото, конвенцията предлага още атрактивни събития – “Freak show” и „Body Suspension”.

Тату конвенцията се организира съвместно с Община Бургас и е в подкрепа на кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019 г.

Vratovrazka.bg е медиен партньор на събитието.

Повече за тату конвенцията – участници, програма и т.н. – можеш да видиш на tattooconvention-bg.com .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here