Лято и музика: Summer Session Concerts

0
684

Музикално пътешествие от май до септември с Mo’horizons, Мария Илиева, Белослава и много други – това са серията концерти Summer Session Concerts, които „Ивент Зона“ организира в The Lounge Bar в Свети Влас. Началото е следващия петък, 30 май.

Реклама

Концертите обещават да направят лято 2014 звучно, весело и музикално. На морския бряг ще се събират български и чужди артисти с единствената цел да разпространяват лятно настроение.

Mo'horizons

Екзотичните Mo’horizons с вокал Denise M’Baye, Мария Илиева, Белослава, MAGntik, Веси Бонева, Jam Prime, Koka Mass Jazz, Pimp Switch Sequence, Ginger Groove, Mango Duende, Smugglers Collective, Вика Куприна, Преслава Пейчева, Lolas Quartet, Brazil Acoustic, Миленита & Funky Miracle са само някои от имената на участниците!

Голямото откриване на The Lounge Bar е предвидено за 30-и май, когато приятната атмосфера на 60-те години ще „залее“ всички присъстващи. Именно музикантите от Rubikub, със своята запазена марка на сценично присъствие и звучене ще завладеят душите и сърцата ни с лежерна боса нова, джаз и лаундж музика…

За 31-и май, събота, организаторите са поканили изящните дами от дуета Grace On Air. Техният проект е различен с това, че „преобличат“ съвременната музика в класически одежди. Изцяло нов аранжимент за пиано (Мария Каракушева) и сопран (Пламена Гиргинова) прави познатите хитове на Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Nirvana различни, по-класически, нови и уникални.

Бразилското електро – лаундж звучене на Mo’horizons, ги прави разпознаваеми не само в Европа, но и глобално. Професионалното преплитане на боса-нова, фънк, латино, соул, електро е техен разпознаваем почерк и причина да бъдат участници в музикални и културни фестивали в цял свят. Българската публика вече ги познава добре, така че, думите са излишни, а присъствието на тазгодишното събитие – задължително! Можете да ги видите на 18-и юли в The Lounge Bar, Свети Влас, и на 19-ти юли в „ІІІ-ти етаж” Bar & Dinner, София.

На 14-и юни ни очаква незабравимо преживяване с една от най-любимите български изпълнителки – Мария Илиева. Специален гост в тазгодишната програма на The Lounge Bar, Мария ще озари морския бряг със своята красота и неповторим глас в разгара на сезона.

Белослава ще накара звездите да слязат и да я послушат в Св. Влас това лято на 5-ти юли. Емоционалното й сценично поведение и мекотата на гласа й заслужават да се усетят на живо поне веднъж. The Lounge Bar и Event Zone предлагат на гостите на бара едно незабравимо музикално преживяване през първия уикенд на юли.

Програмата на Summer Session Concerts ще бъде изключително разнообразна и ще се провежда на красиви български плажове през цялото лято. Планирани са различни тематични събития, български и международни джаз и поп артисти, DJ, различни комедийни и танцувални вечери. Очаквайте скоро обявяването на още много имена от международната и българската сцена!

Ако планирате първата си почивка за сезона с начална дата 30 май, със сигурност няма да съжалявате! Приятните изненади, удоволствията и най-вече чудесните музикални инспирации ще оставят траен сладко-солен вкус по телата и в душите ви!

Още информация от Eventzone

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here