Летните концерти край морето започват

0
1356

Rubikub
Rubikub

Реклама

Лятото започва тогава, когато започнат концертите край плажа. Нищо, че синоптиците не са съгласни с това твърдение.

А концертите започват още тази вечер, когато е октриването на The Lounge Bar в комплекс Casa Real II в Свети Влас. Става дума за Summer Session Concerts, организирани от нашите приятели от Event Zone. Серията коцерти ще събира интересни изпълнители цяло лято.

Тази вечер, 30 май, е първият концерт – на поп и джаз бандата Rubikub. Началото е в 22 ч.

Музикалният проект на Гери Турийска ще изпълни най-популярните си песни. Дебютният им сингъл „Uh Ah Oh” (с участието на Краси Тодоров от Д2) , „Still Together“, „За мен роден си“, „Sunset Blvd.” и „Всичко“ са само някой от известните парчета, с които групата ще се изяви.

Гери Турийска, добре позната като автор на текстове за песни, създава Rubikub през 2010 г. Преди това талантливата Гери работи с известни български изпълнители като техен текстописец. На сцената на елитния “The Lounge Bar” тя ще излезе с Веселин Веселинов-Еко на контрабас, Росен Ватев на барабани и перкусии и Ангел Дюлгеров на китара. Повечето песни на групата са по текст и музика на Турийска.

С лежерна боса нова, джаз и лаундж музика момчетата и Гери ще ни завладеят със запомнящо се сценично присъствие и звучене, ще внесат приятно хипарско усещане в стила на 60-те.

Утре вечер, на 31 май, серията продължава с класически концерт на Grace on Air, отново от 22 ч.

Grace On Air

Двете дами от Grace On Air ще изпълнят популярни песни в класически аранжимент на пиано. Някои от хитовете са на Coldplay, Red Hot Chili Peppers и Lady Gaga. Мария Каракушева (пиано) и Пламена Гиргинова (сопран) ще представят познатите ни музикални мотиви в интересна и различна разработка. Двете класически изпълнителки са работили няколко месеца върху проекта Grace On Air, за да  създадат автентичен и впечатляващ аранжимент, преди да го представят на широката публика.

Елегантната музика на Grace On Air ще може да чуете и на 19 юни, четвъртък, на същото място.

Местата за концертите са ограничени, телефон за резервации: 0890 111 888.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here