Турнето на Submotion Orchestra започва в България

0
4478

Submotion Orchestra

Реклама

Британската група Submotion Orchestra започва европейското си турне от България с два концерта – в София на 11 юли, петък, и в Лозенец на 12 юли, събота.

Само преди няколко дни иновативните Submotion Orchestra пуснаха най-новия си сингъл Time Will Wait/City Lights, който ще излезе в продажба през август. Заедно с това седмината от Острова обявиха и дати за европейско турне, което ще тръгне от София и ще приключи в Лондон.

Британците ще бъдат у нас за два концерта по покана на Event Zone като част от проекта Summer Session Concerts – серия летни концерти, за които Vratovrazka.bg с удоволствие споделя със своите читатели.

На 11 юли, петък, Submotion Orchestra ще зарадват почитателите си в столицата от панорамната тераса на бар „III етаж“, а ден по-късно, на 12 юли, събота, ще бъдат на морето, в Hacienda Beach Bar, Лозенец.

Начало на събитията – 22:00 ч.

Submotion ще дойдат в пълния си състав, включително и Ruckspin.

Продуцент, DJ, текстописец, музикант и експериментатор – Дон ‘Ruckspin’ Хауърд създава групата заедно с Томи Еванс, който е барабанистът в нея. Започват да предлагат на свои любими музиканти от Лийдс, Англия (родното място на Submotion) да участват в музикалния им опит. Така се появява и съставът, който не се е променил и до сега, включващ Руби Ууд (вокал), Боби Бедое (тромпет), Таз Моди (клавири), Крис Харгрийвс (бас) и Дани Темпелман (перкусионист).

Албумът, който ще пуснат тази година, ще бъде зашеметяващ, ако можем да съдим по Time Will Wait. Руби Ууд изпълва песента с меден, дълбок вокал, в който се чувства болката и емоцията. Нежното жужене на баса и лекият бийт придават замъглената романтика, така характерна за Submotion Orchestra.

https://www.youtube.com/watch?v=PGV08v3-5SM

Билети за концертите на британската банда можете да закупите в мрежата на Eventim за 25лв или на място в деня на концерта за 30 лв:

София

Лозенец

Концертите са част от поредицата Summer Session Concerts на Event Zone. В рамките на същата поредица са концертите на Mo’Horizons, Touch and Go, Alice Francis, Васил Петров, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други. За подробности следете www.eventzone.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here