Strauss Orchestra Vienna с 5 коледни концерта

0
1034

Strauss Orchestra Vienna

Реклама

Strauss Orchestra Vienna ще донесе коледното настроение в петте най-големи български града с предстоящото си турне. Световноизвестният симфоничен оркестър ще гостува в България през месец декември, но интересът сред публиката вече е огромен.

Концертите са част от голямото празнично турне на музикантите, като те ще гостуват в Пловдив на 10 декември, Бургас – 11 декември, Варна – 12 декември, Велико Търново – 13 декември и София – 14 декември.

Класическата музика на фамилията Щраус е заредена с много позитивни ноти, с гениални идеи и със съкровени емоции. Тя ще създаде идеалната атмосфера за посрещане на Коледа през обичания месец декември с подаръците, богатата трапеза и настроението, споделени с любимите хора.

Спокойно можем да кажем, че Виена идва в България, за да донесе най-прекрасната Коледа на всички.

График на концертите:
Пловдив, 10 декември, в Държавна опера, от 20 ч.
Бургас, 11 декември, в Държавна опера от 20 ч.
Варна, 12 декември, във Фестивален комплекс от 20 ч.
Велико Търново, 13 декември, в ДКС „Васил Левски“ от 19 ч.
София, 14 декември, в зала 1 на НДК от 20 ч.

Цените на билетите в някои от градовете все още са в промоция с 10 лева по-ниски цени от редовните, които са от 30 до 60 лева и ВИП – от 80 до 100 лева.

Билети за концертите се продават на касата на НДК, на касата на Държавна опера Пловдив и Бургас, Туристически Информационен Център Велико Търново, Фестивален комплекс Варна, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в Eventim.bg.

Strauss Orchestra Vienna идва в България по покана на АРТ БГ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here