Spirit of Burgas – три дни музика край морето

0
1000

Spirit of BurgasКакво е лятото без море и без музика? А как да съберем двете неща на едно място? Отговорът на тези въпроси е фестивала Spirit of Burgas 2008.

Реклама

Ако търсиш идея за приятно прекарване, искаш да послушаш известни изпълнители на рок, метъл, алтернатив, ска и още други стилове или ако искаш да изведеш някое момиче, а не знаеш къде, музикалното събитие на бургаския плаж идва точно навреме.

KosheenSpirit of Burgas ще се проведе от 15 до 17 август на Централния плаж в Бургас. За да задоволят различните вкусове, организаторите са предвидили по няколко различни сцени всяка вечер, като на всяка ще се свири различен стил музика.

Изпълнителите са както световно известни музиканти като The Sisters Of Mercy, Cradle of Filth, Kosheen (вдясно), Chris Liebing, така и български звезди като Gravity Co., DJ Steven, Deep Zone Project и Уикеда.

Почти целият бургаски плаж ще бъде превърнат във фестивално градче, където любителите на музиката ще се забавляват до малките часове на нощта. За повече информация за изпълнителите, билетите, града и фестивала вижте официалния сайт на събитието http://spiritofburgas.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here