Sofia Blues Meeting, второ издание

0
1016

Sofia Blues Meeting

Реклама

Средата на ноември е и вече сме свикнали да посрещаме залезите рано. Всички имаме нужда от безкомпромисно силни преживявания, за да разбием ритъма на дългите нощи.

Средата на ноември, София тупти с блус пулс. Среща на няколко поколения поразяващо добри музиканти – Sofia Blues Meeting в Sofia Live Club на 15 ноември.

“5XL” откриха купона и автоматично добавиха точки в графата “национална гордост”. “The Swing Kings” бяха изненадата на вечерта: трима братя от Белгия, намиращи се около формалния край на тийнейджърската възраст. Вместо да късат нервите на родителите си с необясними пакости, Пол, Йохан и Андре смело влизат в бързата лента на земния си път и реализират своята най-голяма мечта – бенд за “traditional Chicago blues”. За кратко време се утвърждават като една от водещите блус-банди в Белгия.

Guy Davis – искрен, добронамерен, харизматичен разказвач на блус истории. Първото му участие в България го срещна с много хора, с които сприятеляването беше неизбежно.

Kelly Rucker – блус дивата заедно с Васко Кръпката и Кръпка Блус Бенд се развихриха малко след полунощ, но чакането си струваше! Неповторимият й блуси тембър, преплетен с майсторската й хармоника и изключителен чар, направиха магия с присъстващите. Всичко беше блус и то без граници. Така в средата на ноември се насладихме на вълшебен джемсешън на второто издание на Sofia Blues Meeting. Let The Blues Times Roll…

{morfeo 474}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here