Роби Уилямс и музика на живо

0
219

Роби Уилямс

Реклама

Роби Уилямс забрави текста на собствената си песен. Въпреки това феновете не му го разбират и подкрепят, а и той се справи със ситуацията доста добре.

Това се случи преди няколко дни в Лондон, по време на концерт в подкрепа на благотворителната организация Help for Heroes, която подкрепя работещите във въоръжените сили.

Докато изпълняваше песента си Feel, Роби Уилямс изведнъж спря, отправи се към задната част на сцената, докато пееше два произволни реда от песента, и отвори нещо като тетрадка, където да провери текста. Най-вероятно обаче не го намери, защото в следващия момент той се обърна и попита публиката: „Някой знае ли думите?”. Публиката му помогна, като изкрещя текста, той й благодари и шоуто продължи.

Изводът от тази кратка история от шоубизнеса за мен е, че все още има изпълнители, които пеят на живо. Което е добра новина, като се има предвид колко така наречени „лайв” изпълнения сме гледали, включително и на родна земя, които са толкова „лайв”, колкото месо има в кренвиршите. И колкото и да изглежда на някои, че е едва ли не срам и позор да си забравиш думичките пред 60 000 зрители, поне е ясно, че Роби Уилямс не пееше на плейбек. А това отдавна не е нещо, което се подразбира, затова е новина.

Виж видео (конкретната случка започва на около 2 минути и 15 секунди):

https://www.youtube.com/watch?v=_9zGnQuGlss

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here