Parov Stelar в София на 3 октомври

0
4138

Parov Stelar

Реклама

The Parov Stelar Band идват в пълен състав за шоуто си у нас – Cleo Panther (вокалистка и муза на Marcus Füreder), Max The Sax (ексцентричен саксофонист, носещ специфично звучене в музиката на групата), Jerry di Monza (тромпетист, от който Parov Stelar Band не биха се лишили в никакъв случай), Michael Wittner (басист с лично отношение към всеки акорд), Willie Larsson Jr. (барабанист със силно присъствие). В центъра на шоуто е самият създател Marcus Füreder, който води музиката в неподозирани за публиката посоки. Така феновете на Parov Stelar, представят своя фаворит.

„Не мога да отрека, че вече съм по-спокоен преди концерт, но вълнението и притеснението никога не изчезват“, казва Füreder и допълва, че сценичната треска е по-силна, когато изпълнението е в клуб. „Сигурно, защото там с публиката имаме много близък досег и те усещат всичко, което и аз. Обичам да съм близо до своите почитатели – те ме учат непрестанно. Къде греша и в кое да се усъвършенствам.“

С албуми като „Shine“ Parov Stelar доказва, че е един от най-обещаващите продуценти на световната музикална сцена, а в последните години изглежда, че Европа вече му е малка.

Дори след стотици живи изпълнения групата непрестанно експериментира със своята креативност и преминава границите на конвенционалната музика и изпълнение. Така всеки концерт е уникален и коренно различен от предишния. The Parov Stelar Band ще представят песните от последния си албум „Art of sampling“, синглите си „Clap your hands“, „Тhe invisible girl“, както и любими хитове като „Catgroove“, „The Phantom“ и „The Sun“ на концерта в София.

Концертът на австрийската електро суинг група ще се състои на 3 октомври, петък, в зала „Арена Армеец“, от 20.00 ч.

Първоначално концертът беше насрочен за 4 октомври, но датата се промени заради предсрочните парламентарни избори, които ще са на 5 октомври. Всички вече закупени билети ще важат за новата дата без заверка, а почитателите, които не могат да присъстват, могат да ги върнат до 5 септември, петък, от местата, където са ги закупили. Онлайн закупените билети пък могат да бъдат върнати в централния офис на Eventim.

Все още има промоционални билети за шоуто, които могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 50 лв до 5 септември, когато стойността ще стане 60 лв.

Вижте още:

Интервю с Max the Sax

Jimmy´s Gang на Parov Stelar:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here