Концерт на Орлин Павлов в Lounge Bar

0
4074

Орлин Павлов

Реклама

Концертът започва в 23 ч. на 8 август, петък, в The Lounge Bar в Свети Влас. Певецът ще гостува по покана на Event Zone.

Една от най-ярките музикални звезди на съвременната ни поп сцена е израснал в семейство на оперни певци. През 1998 г. се явява на кастинг за шоу програма в клуб „Опера“ в София, където работи заедно с Галя и Миро от „Каризма“, певицата Тони и пианиста Живко Петров.

Дълго време е вокал на група „Каффе“. След четири години с бандата, през 2006 г. започва самостоятелна кариера. Първият му сингъл е „Мечтаеш ли”, а по-късно записва песента „Обичай ме за 5 минути”. 

През лятото на 2010 г. се появява дуетът му с Белослава – „Всяка година по същото време“, а през ноември същата година излиза вторият самостоятелен сингъл на Орлин – „Чикаго“.

Записвал е песни и със Светла Иванова, Ангел Заберски-син, Любо Киров, Графа, Бобо. Всеки музикален проект, в който се включи, е изключително успешен. За него колегите му казват, че е „победител по призвание и съдба“.

Успоредно с кариерата си в поп музиката, Орлин се изявява активно и в киното. Той изпълнява главната роля в „Живи легенди“ на режисьора Ники Илиева, а едноименният сингъл към него излиза в края на 2013 г.

Концертът на Орлин Павлов е част от т поредицата на Event Zone – Summer Session Concerts, заедно с Alice Francis, Васил Петров, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други. 

Билети можете да закупите на място, в „The Lounge Bar“, на цена от 10 лв.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here