Най-скъпото име в Холивуд: Уил Смит

0
958

Уил СмитИзвестните актьори са инвестиции. Колкото повече едно име се е превърнало в марка, толкова повече собственикът му (заедно с група продуценти и т.н.) може да го превърне в пари. Кои са 100-те звезди, които могат да получат най-много пари за името си? Тази класация са направили от списание Forbes. Тук представяме първите 10.

Реклама

При съставянето на класацията са се взели предвид много неща, например: способностите на един актьор да привлече финансиране за някакъв проект; дали присъствието му във филма означава повече приходи; колко приходи са дошли като цяло от филмите му.

Интересно е, че повечето актьори в класацията са на възраст над 35 години, включително 78-годишният Клинт Истууд. Все пак се изисква време, за да се превърнеш в марка. Най-добре котиращите се актьори под 30 години са Шиа Лабьоф и Кийра Найтли (на 33-о и 42-о място).

Will SmithНомер 1: Уил Смит

ТОП 3 на филмите му с най-големи печалби: „Денят на независимостта” (1996), „Ханкок” (2008) и „Мъже в черно” (1997).

Възраст: 40 години

Казват, че той може да играе във филми с всякакъв жанр – от “Хитч” до „Али” и „Седем паунда” (последният му филм, който излезе през 2008 г. и досега е донесъл над $140 милиона приходи).

Второто място си делят четирима актьора…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here