MC Wrec и High Contrast в лудо парти

0
3300

MC Wrec и High Contrast в лудо парти

Реклама

Mc Wrec – още един артист от култовия лейбъл за drum ‘n’ bass музика Hospital – ще бъде главно дейставащо лице зад микрофона по време на първата визита на High Contrast на родна земя. Събитието – Grolsh Pop Up парти – ще се състои на 10 май в София.

Vratovrazka.bg е един от медийните партньори на събитието.

Мc Wrec e на сцената повече от 16 години и е водещ на най-големите drum ‘n’ bass вечери Hospitality и Fabric Live, както и на фестивалите Snowbombing, Bestival и Spoonfed. Фронт вокалист на култовите London Elektricity, през далечната 2006 той идва за първи път в София заедно с Tony Colman за открит семинар и последващото легендарно парти в бившия клуб Блек бокс.

През годините МC Wrec не спира да усъвършенства своите рими. Той е и първият избор за МC на артисти като High Contrast, The Nextmen, Stanton Warriors, Netsky London Elektricity и Timo Maas. Разнообразният му стил и талант на водещ в различни стилове е оценен от най-големите изпълнители на хип хопа като Snoop Dogg, Kanye West, The Streets, Calvin Harris, Black Eyed Peas, Cypress Hill и Beastie Boys, с които през годините успява да направи съвместни турнета. Безспорно микрофонът на 10-и май ще е в ръцете на един от най-опитните и предпочитани MC-та на Острова, което е гаранция за безспирни танци под съпровода на музиката на High Contrast.

Мястото на събитието е клуб Mixtape 5, a вратите отварят в 22.30. Очаквайте скоро и обявяването на българските ди-джеи от екипа на EventEase!

Билети “Ранно Пиле” – 18/20лв. – ограничен брой само в магазин Яко /”Граф Игнатиев” 43 в безистена до Subway на Попа/ и тел. 0886 33 33 67.

Стандартни и онлайн билети – 25/30лв. – Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Техномаркет ОМВ)

Стандартни и онлайн билети – 25/30лв. – ТIXGATE.com и всички каси на EasyPay/ Epay.bg

Възрастово ограничение 18+.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here