Ladi 6 в България на 13 септември

0
1156

Ladi 6

Реклама

Хип-хоп и соул магьосницата Ladi 6 ще гостува за пръв път у нас в петък, 13-и септември.

В първия за годината “фатален” петък 13-и, който ще е през месец септември, EventEase кани българските меломани да бъдат омагьосани от свежия соул и хип-хоп на новозеландската банда Ladi 6.

Каролине Тамати и Брент Паркс са хората, които в продължение на няколко години създават автентичен музикален микс от страстни вокали и дълбоки бийтове далеч от комерсиалния мейнстрийм на Европа и Америка. С цели три албума зад гърба си – “Time is Not Much” (2008) , “The Liberation Of” (2011) и най-новият ”Automatic”, който излиза на 23 август тази година, те ще се качат на сцената на клуб Мixtape 5 като част от музикалната платформа My Beat на Ballantine’s.

Социално отговорните текстове, изпълнени с вълшебен тембър, носят на Ladi 6 любовта на международната ъндърграунд публика и прозвището „Новозеландската Ерика Баду”. Ladi 6 има успешни съвместни парчета с денс дуото Shapeshifters и фънк гуруто Fred Freddy’s Drop, както и колекция от престижни награди като „Най-добра соло изпълнителка” и „Най-добър хип-хоп албум” на Новозеландските музикални награди през 2011-а година.

На 13 септември в София Ladi 6 нежно ще изпее “I can feel the heat of your breath exposure” на българските си почитатели, за да им припомни, че понякога е достатъчно да затвориш очи и да се потопиш в музиката, за да повярваш, че всичко ще бъде наред.

Ladi 6

Дата: 13.09.2013 г.
Начало: 22.30
Място на събитието: Клуб MIXTAPE 5 (бул. „България“ 1 – подлеза „Галерия“ на НДК)

Билети “Рано Пиле” – 10/15 лв. – ограничен брой само в магазин Яко (ул. „Граф Игнатиев“ 43) или резервирай на тел. 0886 3333 67.

Стандартни билети – 15/20 лв. – oнлайн и в мрежата на Eventim.bg / Офис 1, Германос, Пикадили, ОМВ/ и в мрежата на Tixgate.com (касите на ЕasyPay).

Допълнителна информация:
www.eventease.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here