„Комедийна битка” – игра с публиката или битка за шампиони

0
1210

Комедийна битка

Реклама

Какво ви трябва, за да се разсмеете?

Не знаете? Елате и ще проверим заедно този петък, 4-и април, с комиците, които обещават да разсмеят всяка публика за максимум 3 минути!

Героите на комедийната битка, организирана от „Ивент Зона” в уютната обстановка на Bar and Dinner „III-ти етаж”, са най-забавните комедийни таланти в България. Докато ние се забавляваме и се наслаждаваме на апетитния кетъринг, те ще „кръстосат” чувството си за хумор и ще напрегнат лицевите ни мускули до краен предел!

На битка – като на битка! Всеки от участниците, освен с подкрепление, се е подсигурил и с дузина смешки и импровизации, които ще бъдат оценени не от кого да е, а от професионалното жури в състав:

Йордан Свеженов – сценарист от „Шоуто на Слави” и автор на смехотресението в забутано българско село, но разтърсило цяла Европа – „Революция с аритмия”. Книгата е на пазара и, както казва нейният автор, ако си купите четири, можете да си направите табуретка – по-евтино ще ви излезе. Дебютният му роман е повече от доказателство, че Свеженов е наистина свеж в преценката си за смешно.

Наско Лазаров – собственик на ПР агенцията „ПРофайл”. Определя себе си като натурален и много земен българин. За него няма невъзможни неща. В самото начало на века той вече е носител на титлата „Човек на 21-ви век”, в категория медии и ПР.

Венци Мартинов – един от най-популярните хумористи-имитатори в България. Кой не е чувал за „Усмивките на Венци”, кой не се е смял с него? Според г-н Мартинов вицът е изкуството на народа. Съгласни сме, нали?

Очаквайте допълнителна информация за останалите членове на журито.

Шестимата участници, които ще си оспорват наградата и престижната титла „Победител”, са следните:

Жената, която ще разбие представите ви, че блондинките не могат да кажат дума, по-дълга от „шопинг“. Жената, която изчислява интеграли наум, докато сваля мъже с две изречения. Русото от Русе – Краси Станкова.

Боги Бейков разсмива хората на сцената, а после се затваря вкъщи и плаче. Понякога се ядосва, че приятелите му не разбират какво точно е стенд-ъп, но според лекарите в психодиспансера това е нормално. Боги обича да прекарва време със своя папагал Шаро. Шаро е умрял преди 3 години…

Той е татуиран, опасен и хапе. Единственият участник свръхлека категория, но владеещ бойното изкуство на хумора тип „биеш и криеш”. Запознайте се с танцуващия с лисици – Иво Симеонов.

Калата – Калин Кирилов – Участник и финалист в първото актьорско риалити на България «Стар Машин»/ «Star Machine». Бил е репортер в «Станция Нова». Най-силен се чувства в глупостта си. Разкодира живота с нестихваща вяра, надежда и талант. Интересите му са насочени към красотата на света. Нашите също!

Жорони – Георги Николов – актьор, финалист в риалити формата за тв-водещи „Претендентът”, организиран от «Шоуто на Слави» през 2010. Работи в комедийното шоу „Господари на ефира”. Прави стенд-ъп комедия и обожава да разсмива хората. Жорони е съпруг на Виктория Куприна, участник в последния сезон на «Х фактор – България». Вики също ще вземе участие в комедийната вечер по най-добрия начин, на който е способна, а именно – с музикалния си талант.

Петър Скакалов казва за себе си – «Похарчих цяло състояние, за да разказвам проблемите си на моя психоаналитик. Той се скъса от смях, за което му платих. Със стенд-ъп и група «Смешници» открих обратната зависимост – разказвам проблемите си пред хора, които също се скъсват от смях, но ми плащат за това. Изхвърлих визитката на психоаналитика.»

Макар седмицата да започна с Деня на хумора и шегата, съвсем не на шега ви напомняме да си направите резервация за първата в България „Комедийна битка” в края на работната седмица, защото шоуто ще е незабравимо. Този път, „битката” ще се води на арената на „III-ти етаж”, Ломско шосе 2А, метростанция Хан Кубрат! Организаторите от „Ивент Зона” обещават невиждана забава, вкусна храна, добри напитки и, разбира се, обилни порции смях за всеки!

Избрахте ли вече за кого ще стискате палци?

Адрес: Ломско Шосе 2А, Търговски Център Надежда, на 3 етаж, метростанция „Хан Кубрат“

Телефон за резервации: 089 552 7239

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here