Коледно парти на Gepime.com

0
911

Коледно парти на Gepime.com

Реклама

За всички мъже, които се престрашат да дойдат на партито, облечени като дядо Коледа (с коледни шапки, мустачки или други празнични коледни аксесоари), входът е безплатен!

На 21 декември в Клуб LA ще се проведе коледното еротично парти на Gepime.com, чийто медиен партньор е Vratovrazka.bg. Разбира се, ако си традиционалист, няма как да не забележиш, че „коледно” и „еротично” не са общоприета комбинация. Но именно това му е готиното на партито. Както и палавите Снежанки.

Темата на партито е „Похотлива Коледа със Снежанки-калпазанки!“. Организаторите обещават 12 сладострастни, палави и изкусителни Снежанки да разгорещят атмосферата в пряк разрез с църковните предколедни пости и традиции по нашите географски ширини. Това ще е една необичайна предколедна вечер, в която ще се освободим напълно от напрежението на деня в обятията на най-еротичните и непослушни Снежанки, които някога сте срещали!

Част от програмата е и изпълнение на Lady B, разбира се, облечена като Снежанка.

Начало – 23 ч. в понеделник, 21 декември, в клуб LA.

Виж още за партито!

Виж още на тема Снежанки – тече конкурсът за Снежанка на Vratovrazka.bg, в който победителките получават награди от Palmers!

Виж как мина първото еротично парти на Gepime.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here