Garden Festival на Далматинското крайбрежие

0
769

The Garden Festival

Реклама

През юли 2013 г. в Хърватия ще се проведе 8-ото издание на Garden Festival. Фестивалът ще се проведе за втора поредна година в Тисно, на Далматинското крайбрежие.

Тъй като миналата година фестивалът е бил особено успешен, сега организаторите имат наистина тежката задача да организират един още по-голямо купон.

Мястото на фестивала само по себе си предполага купон – малък закътан залив на Адриатическо море, дискотеки на открито, барове и партита на корабчета. Градчето Тисно само по себе си също заслужава внимание.

Групата на изпълнителите в рамките на фестивала също е впечатляваща: Nicolas Jaar, Crazy P, Yesking, и 2020 Soundsystem ще са на главната сцена. Дебютанти на Garden Festiwal ще са Kenny Dope, Solomun, Tiger and Woods, Prosumer, Tim Sweeney.

Ник Колгън, един от основателите на фестивала, казва: „Толкова сме щастливи за начина, по който се развива това лято, не само заради Garden, но и заради всички останали събития, които ще се случват на това място. Стана ясно, че новото място на фестивала е добро и има много потенциал. Затова наричаме 2013 г. „следващата стъпка“ – защото минаваме на следващото ниво.“

В баровете край Тисно ще могат да бъдат чути още Resident Advisor, Beats In Space, Wolf Music, Louche, The Pool, Faith, We Love, Wilde Renate crew, Claremont 56, Tief, Leftfoot, Futureboogie.

В близост до мястото на фестивала се намира и Garden Zadar bar. Барът се намира в старите крепостни стени на град Задар.

Фестивалът Garden в Тисно, Хърватия, ще се проведе между 3 и 10 юли 2013 г.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here