Fuel Fandango отново на българска сцена

0
1040

Fuel Fandango

Реклама

Датата е 13 февруари 2014 г. , а мястото – клуб MIXTAPE 5.

Горещото испанско дуо Fuel Fandango се завръща в България за втори клубен лайв в началото на следващата година по покана на Off On Entertainment.

Българската публика ще има удоволствието да изживее поредна магичната среща с Nita и Аle Acosta. Този път ще се срещнем с новия албум на дуета – „Trece Lunas“, – който те ще представят с помощта на барабаниста Carlos Sosa.

С албума „Trece Lunas“ (в превод – „Три луни“) Fuel Fandango продължават уникалния си фюжън стил, но вече с нов елемент в микса – поп звучене.

София е сред избраните градове в предстоящото турне на дуета, което стартира през 2014 г.

С перфектен микс от електронни бийтове, поп мелодии и фламенко естетика огнените Fuel Fandango ще омагьосат българските фенове на 13 февруари в клуб MIXTAPE 5. Началото е в 22:30 ч.

Билети – в мрежата на EVENTIM:
промо билети – 20 лв.
билети редовна цена – 25 лв.

Част от присъстващите ще могат да се приберат безплатно с такси след края на концерта благодарение на партньорите от дигитално мобилно такси Таксистарс.

За Fuel Fandango

Fuel Fandango е испански дует, сформиран от продуцента и диджей Ale Acosta и певицата Nita през 2009 г.

Звученето на Fuel Fandango е перфектен микс от електронни бийтове, рок китари, поп мелодии и фламенко естетика.

През 2008 г. Ale Acost е номиниран за най-добър продуцент на Latin Grammy Awards и Spanish Music Awards. Работил е с артисти като Enrique Morente, Chambao, Buika, Muchachito и много други.

Nita е млада певица с голям опит. В ранна възраст започва да пее испанска Copla и различни стилове на фламенкото. Участва в множество соул, фънк и електронни проекти. Вокалните й изпълнения звучат еднакво успешно както на испански, така и на английски език. За нея критиците казват, че е истински огън на сцената.

След успешния дебютен албум, който създават през 2010 г. и с който се представят на света, Fuel Fandango реализират през април 2013 своя втори албум – „Trece Lunas“.

За  „Trece Lunas“

Nita и Ale Acosta не се определят като революционери в музиката, но всеки път се стремят да правят нещо ново и различно.

Първият им албум може да се разглежда като претенциозен, а в „Trece Lunas“ те са движени от желанието да правят нововъведения и да не повтарят това, което други вече са направили.

Именно във втория си албум правят нововъведение в микса – поп звучене.

„Trece Lunas“ е  ко-продуциран от Дънкан Mills, който много помага в звученето на миксовете. То е по-директно, направо в целта, но в същото време експлозивно и спонтанно, също като изпълненията на живо на FUEL FANDANGO.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here