Филмите на 2012 – част 1

0
910

2012 изглежда като година на доста добри филми, ако се съди по имената, очакванията и слуховете. Пък и това е година, в която ще видим поне две дългоочаквани завръщания – на Кристофър Нолан към филмите за Батман и на Питър Джаксън към филмите по Толкин.

Реклама

Ето първите 3 заглавия, които очакваме през 2012 г .:

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

Мрачни, динамични и напълно различни от досегашните филми за Батман – така могат да се опишат първите два филма на Кристофър Нолан за човека-прилеп. През 2012 г. ще излезе третият – The Dark Knight Rises с таглайн „The Legend Ends” („Легендата свършва”).

Крисчън Бейл отново облича наметалото на Батман, а в костюма на жената-котка (кожени дрехи, ботуши, маска и всичко, както си му е редът) влиза Ан Хатауей. Злодеят във филма е Бейн, а ролята му се изпълнява от Том Харди („Генезис”, „Рокенрола”). Също както и в предишните филми, и тук ще видим Морган Фрийман, Гари Олдман и Майкъл Кейн.

Голяма част от The Dark Knight Rises е снимана на открито, поради което мрежата изобилства от любителски видеа и снимки от снимачната площадка. Това създава огромно очакване, на което филмът ще трябва да отговори, още повече като се имат предвид слуховете, че това ще е последният филм на Нолан за Батман. Поне засега…

Премиера: 20 юли

Трейлър:

The Hobbit: An Unexpected Journey…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here