Концертът на Енио Мориконе е тази вечер

0
524

Енио Мориконе

Реклама

Билетите са на изчерпване.

Още една мечта е на път да се сбъдне. Всички музиканти се готвят усърдно за грандиозното представяне и организаторите споделиха една малка тайна – музиката в репетиционната зала оставя всички случайно дочули я в захлас!

Италианските артисти хвалят българските – наричат ги „Bellissimi!“, а нашите изпълнители им връщат жеста, като не крият възхищението от колегите си. Работата върви в синхрон и по всичко личи, че ни очаква незабравимо преживяване

Подготовката за спектакъла е към своя край и началото на дългоочаквания концерт на Маестро Мориконе е точно в 20.00 часа днес.

Очакваме над 9000 човека публика. Вратите на зала „Арена Армеец“ ще бъдат отворени в 17.30 следобед, за да могат всички гости и публиката спокойно да заемат местата си. Не закъснявайте, вземете предвид натоварения трафик.

Музиката и киното са определили своята среща тази вечер и под палката на гениалния композитор техните паралелни светове ще се обединят в единна и хармонична цялост – вселената на Енио Мориконе. Събитието се провежда под патронажа на Италианското посолство и любезното съдействие на Италианския културен институт.

Хорът и Оркестърът на Класик ФМ радио, както и несравнимият Теодосий Спасов, ще допринесат настроението от този спектакъл да остане за дълго време в сърцата ни

Автобусите и тролейбусите на градския транспорт, които се движат по булевард Цариградско шосе, ще слизат под моста и ще спират на „Площад на авиацията“, по-известен като 4-ти километър (кръговият площад на пътния възел при пресичането на булевард Цариградско шосе с булевардите „Асен Йорданов“ и „Г. М. Димитров“) за удобство на гостите на концерта.

Билетите за първия концерт на Енио Мориконе в България са на изчерпване и организаторите от „Ивент Зона“ пуснаха в продажба още 2 сектора от залата. Всички, които все още не са си купили билети, биха могли да го направят на:

https://www.tixgate.com/bg/event/ennio-morricone-concert/222/

касите на Easy Pay в цялата страна

на място в зала „Арена Амеец“ до 19.30 тази вечер.

Маестро, музика!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here