DJ Стивън пред vratovrazka.com

0
4341

DJ Стивън

Реклама

В рамките на музикалното събитие SEEME DJ Стивън от „Метрополис” ни разказа за музиката, за жените, за книгите и за това, което го вдъхновява.

Въпрос: На откриването онзи ден, на пресконференцията, каза, че смяташ, че това издание на SEEME ще е много по-успешно от първото. Засега оправдават ли се тези очаквания?

Отговор: Да, оправдават се, има голям интерес. Има много хора от Румъния, от Сърбия, от Гърция, от Молдова, има страшно много холандци, има италианци, има испанци, англичани също. Говоря извън участниците в конференцията, така че за мен определено е по-силно от миналата година. Аз знам, че трябва да минат няколко години, за да се докажеш като проява и това определено се случва.

В: Сигурно ще има и трето издание?

О: Абсолютно сигурно е, да.

В: Кое те вдъхновява да правиш твоята музика?

О: Вдъхновява ме основно музиката сама по себе си. В неделя сутрин, като си тръгвам от някой клуб, си казвам: „Как е възможно пак до 8-9 часа сутринта да пускам същите парчета и т.н., омръзна ми, никога повече…” И… следващия петък съм пак в същото положение. Затова наистина това, което ме вдъхновява, колкото и да звучи клиширано, е любовта към музиката. Защото ако нямаш любов към музиката и ако правиш това, което правиш, само като бизнес и за да изкараш пари, тогава си свършен.

В: Като стана дума, как издържаш на нощните маратони?

О: Ами, първо, аз съм свикнал; второ…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here