DJ Concat в София на 8 март

0
1072

DJ Concat

Реклама

DJ Concat ще взриви публиката на Black Label Whiskey Bar на 8 март в 23 ч. по покана на „Ивент Зона“. Суров ритъм и щипка магия – това можем да очакваме от DJ Concat, който е от лейбъла на Parov Stelar и който идва в България за първи път.

Културата е магията в днешния свят и всеки дръзнал да твори е своеобразен магьосник. Диджей Concat не прави изключение от това правило. Той е поредното откритие под „шапката“ на Etage Noir Records, където са и любимите ни Parov Stelar Band. Млад, нахъсан и адски талантлив, Concat отскоро експериментира с таланта си, но вече е набрал солидна популярност сред меломаните. За него казват, че музиката му е подходяща за всяко събитие и настроение, без значение дали е фестивално или клубно. Стилът му е изпъстрен с deep house и мелодично техно до bassy, плътно подчертани от танцувален ритъм. Доказателство за казаното са пълните клубове и многобройните покани за участия от цял свят.

Роден през 1991 г. в северна Австрия,  DJ Concat отскоро навлиза в бизнеса. След като натрупва опит в различни стилове, той намира удоволствие в създаването на „4 to the floor“ бийтове – ритмична схема, използвана в диско и електронната музика. Започва кариерата си в северноавстрийското семейство на „Audiocrime Sound System“, но днес вече гради име в лейбъла на Etage Noir Records.

След поредица културни събития на различни теми екипът на  „Ивент Зона“ избра да представи именно диджей Concat, непознат за България и истинско събитие на международната музикална сцена. Това, както знаем, е характерно за организаторите, които неотдавна зарадваха публиката с първия концерт на Маестро Енио Мориконе в София.

DJ Concat – модерен и енергичен млад мъж със забележителен талант – 8 март, в сърцето на столицата, Black Label Whiskey Bar, 23 ч.!

Предварителна продажба на билети няма да има. За повече информация: http://www.eventzone.bg/bg/events/details/dj-concat-live-sofia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here