Диригентът Даниел Каваца обещава истинско шоу

0
16171

Даниел Каваца

Реклама

„1 час сън и шоуто е гарантирано“ – това обеща аржентинският диригент Даниел Каваца, който гостува в България с Виена Класик Оркестра.

Едно от изискванията на маестрото е специална стая за отдих в НДК, при това в непосредствена близист до залата. Стаята трябва да е досущ като хотелска. Легло, огледало, шкаф за лични вещи, гардероб, пресни плодове и вода, подсигурени от домакините на тура в София, Парк Хотел Витоша.

„Почивката и бързото възстановяване са ключов фактор за едно успешно турне. 12 концерта за 15 дни е доста сериозно предизвикателство, както физическо, така и психическо.“

Даниел добавя още: „1 час почивка преди концерт увеличава сетивността и изостря ума.“

Концертът на Виена Класик Оркестра в София e на 13 този месец, след това турнето продължава в Пловдив – на 14, в Бургас на 15, във Варна на 16 и Добрич на 17 декември. А поради големият интерес в Добрич са заявени два концерта.

Билетите са между 40 и 80 лв и можете да ги закупите от: Билетен Център НДК, Касата пред Община Пловдив, Касата на Държавна опера Бургас, Касата на Фестивален комплекс Варна, Касата на Концертна зала Добрич, Офис 1, Пикадили, бензиностанции ОМВ и онлайн в мрежата на Eventim.bg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here