Комедийна битка на третия етаж

0
2613

Комедийна битка на третия етаж

Реклама

За първи път в България – битка между титаните на комедията, която има претенции да бъде най-щурата веселба на годината!

На 4 април, петък, от 20:00 часа, екипите на „III етаж“ и „Ивент Зона” ни канят на комедийно съревнование между професионалисти и не дотам професионални присмехулници!  Всички са поканени!

Какво е една дата в годината, когато комедията наднича зад всеки ъгъл? Колко е важно да бъдеш сериозен е въпросът, който гениалният Оскар Уайлд е задал преди век, а организаторите ни предизвикат да му отговорим днес. Веселието и забавата са най-добрият начин да отпразнуваме края на работната седмица и да поставим началото на сезона на доброто настроение и вкус.

Водещ на шоуто ще бъде младият самороден stand-up comedy талант J.R. (Жоро Руснака) – дългогодишен състезател в тежка категория хумор, сатира и забава, който ще впечатли гостите с комедийните си монолози. Форматът е съставен от кратки Stand-up монолози, съдържащи битови проблеми и случки – до болка познати на всеки от ежедневието ни

Комедийната вечер на „III етаж“ ще се състои в няколко кръга: В първи рунд участниците ще се представят с най-доброто от себе си, във втори рунд те ще импровизират в скечове по двойки, а в третия ще импрозвизират според желанията на публиката. В края на шоуто журито ще обяви победител. Атмосферата ще се нажежи допълнително от популярни музиканти.

Сигурно се чудите какво е „III етаж”? Накратко, заведение в София. По-надълго и широко – едно от местата в града, които предлагат нещо специално и различно. Встрани от шумния център и лудия трафик на София, „III етаж“ те „пренася“ сред простора на Витоша или те „отнася“ с морски дух и настроение, докато отпиваш от коктейла си на просторната тераса, която е мислена и като музикална сцена. Заведението е проектирано като апартамент, където всеки има свой кът за отмора и веселба.

Казват, че изкуството на хумора е талант, който малцина притежават, но дали наистина е така? Ела и измери своето чрез усмивкометъра на участниците!

Очакваме ви на бул. „Ломско Шосе” № 2А, Търговски Център Надежда, на 3 етаж (непосредствено до метростанция „Хан Кубрат“)!

Повече информация

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here