Chambao в София на 6 юни

0
1016

Chambao

Реклама

Лятото на 2014 г. ще започне по испански с концерта на Chambao в София на 6 юни. Очаква ни едно истинско южно и лятно събитие.

Само за няколко години испанската група Chambao спечели сърцата на фенове по цял свят. Никой не крие в тайна рецептата на успеха, защото тя се усеща веднага щом се докоснете до тези артисти, до вълшебната им музика. Тайната се нарича любов. Цялото творчество на Chambao е заредено с любов към живота, към емоциите, човешките желания, слабости и силата да преодолееш и най-трудните моменти. Изразени в смесицата от стиловете фламенко, чил, джаз, етно и електронна музика, песните на испанците се превръщат в музика за всяка жадна за живот душа.

Chambao

Chambao очарова своята публика при всеки концерт. Самите музиканти споделят, че обожават да са на сцената. Най-вълнуващите им концерти са били в държавите с най-жизнерадостна публика.

Всички ги обичат именно заради този заряд, който носят и оставят след себе си. Заредете и своето лято с настроение и горещи плажни ритми!

На 6 юни от 20:00 ч. зала 1 на НДК се превръща в плажно парти, на което всеки може да дойде облечен както му душа иска, освободен и отдаден на музиката на страстния юг.

Можете да закупите първите 300 билета с 10 лева отстъпка. Промоционалните цени са от 20 до 70 лева.

Билети се продават на Билетен център НДК, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg

Организатори на концерта са нашите приятели от Арт БГ, които организират и концерта на Ричард Клайдерман във Велико Търново на 21 март.

Chambao:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here