Броени дни до двата концерта на Chambao

0
1071

Chambao

Реклама

Испанска култура, гореща музика и лятно настроение – това ни очаква на двата концерта на Chambao в София и във Велико Търново съответно на 6 и на 7 юни. А в София ще има и афтърпарти.

Всички звезди си имат предпочитани заведения. Как всъщност известните музиканти избират къде да се забавляват след концерт заедно със своите фенове? Първото изискване е свързано не толкова с личния стил на артистите, а по-скоро с подбора на добрата кухня и приятната обстановка. Често за афтър парти след концерта звездите избират популярни места, за които знаят, че са посещавани от артисти, хора в техния бранш. Вкусът на арт средите е специфичен и не всеки би могъл да го удовлетвори.

Chambao избраха да направят своето афтър парти с почитателите на испанската култура след концерта си на 6 юни в “PS Food&Drinks”. Ще има жива музика, интересни кулинарни предложения и най-вече лична среща с музикантите от CHAMBAO. Самата Ламари ще дава автографи, снимки и добро настроение. Заповядайте!

Поради ограничения брой места, моля потвърдете вашата резервация за 6 юни на телефон 0884 71 71 17.

„P.S.FOOD & DRINKS” се намира на бул. Витоша 85.

Концертите на CHAMBAO са в София на 6 юни, зала 1 на НДК, 20ч и във Велико Търново на 7 юни, Летен театър, 21 ч.

Билетите са на цени от 30 до 80лв. и се продават на Билетен център НДК, на Туристически Информационен Център Велико Търново, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here