BONEY M във Велико Търново

0
1004

BONEY M

Реклама

Диско легендите пристигат специално за откриването на новопостроения летен театър в града, съобщават от ART BG. Концертът ще се състои на 28 юни от 20 часа в летния театър.

Световните звезди на диско, поп, R&B и реге музиката BONEY M, познати още от 1974 година, ще гостуват тази година в България единствено в Старопрестолната столица. Градът е един от 29-те града, включени в турнето на групата за 2013 г.

Легендарната група е прецедент в историята на диско музиката със своята дългогодишна кариера на музикалната сцена. Днес BONEY M пеят вечни хитове като “Rasputin”, “Rivers of Babylon”, “Ma Baker”, “One Way Ticket” със същия ентусиазъм и заряд, както през 70-те. Ще си припомним любимите ни хитове, които и днес слушаме и пеем за добро настроение. BONEY M ще подарят на своите фенове една невероятна емоция от песни, танци и щури костюми – запазена марка на групата.

Инициативата за построяването на Летен театър във Велико Търново е на кмета на Община Велико Търново г-н Даниел Панов и е обвързана с кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019. Благодарение на тази инициатива ще бъде осигурена още една сцена за провеждане на концерти и културни събития във Велико Търново.

Датата е 28 юни часът е 20, а мястото – Летен театър, Велико Търново.

От днес, 8 май, можете да закупите билети на промоционални цени с 10 лева по-ниски от редовните. Промоционалните цени са от 10 до 50 лв.

Билетите се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново и специално за Горна Оряховица, Лясковец, Русе, Габрово, Севлиево, Дряново, Ловеч билети за концерта ще могат да бъдат закупувани и от обектите от вериги магазини Германос, Пикадили, Офис 1 и бензиностанции ОМВ, както и онлайн от системата на Eventim.bg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here