Излезе биографична книга за Енио Мориконе

0
1058

Книга за Енио Мориконе

Реклама

Приятелите ни от Ивент Зона представят луксозното бутиково издание на биографичната книга за маестро Енио Мориконе ексклузивно за България.

Книгата е прекрасен подарък за всички почитатели на филмовата музика, както и за ценителите на красивите неща. Тя върви в комплект с четири луксозни диска с 60 творби на брилянтния композитор. Освен това книгата съдържа над 300 непубликувани до сега снимки на маестрото от целия период на дългогодишното му творчество.

За максимално удоволствие за всички сетива се препоръчва към книгата да се добавят чаша горещ шоколад и доза предколедно настроение.

Уникалното издание можете да намерите в книжарници „Гринуич“ и „Сиела“, както и в някои големи централни книгопродавници на цена 79 лв.

Информация и контакти за поръчка на книгата можете да намерите и на сайта eventzone.bg .

Книга за Енио Мориконе

За Енио Мориконе

Популярният диригент и композитор е роден през 1928 г. в Рим, където живее и до днес. Сдържан по природа, маестрото е повече от щедър към публиката си. Той успява отлично да превърне любовта в музика, като споделя, че това е най-голямото предизвикателство в работата му. Публиката обаче успява да усети всички емоции, които маестрото пресъздава чрез музиката си.

За първи път в България

Енио Мориконе пристига за  грандиозен спектакъл на 10-ти декември в зала „Арена Армеец“ в София.

Билети за събитието могат да бъдат закупени на:

https://www.tixgate.com/bg/event/ennio-morricone-concert/222/

 http://ticketsbg.com/event.php?id=1045

 касите на Easy Pay в цялата страна

каса „Кантус Фирмус”в зала „България”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here