Mикс от български артисти на High Contrast

0
1005

High Contrast

Реклама

След като организаторите от EventEase и Grolsch дадоха шанс на всеки желаещ артист да се изяви на партито на High Contrast  на 10-и май в клуб MIXTAPE 5, феновете на drum and bass музиката ще могат да се насладят на разнообразна музикална селекция, представена от артистите Т-show от Heavy Noise Crew, High Roll от HMSU и DarkTechnik oт Balkan Hard Project.

Т-Show или Тихомир Златев е на 24 години, родом от Варна, където заедно с Николай Бойчев, по-известен като Reckless, създават Heavy Noise Crew през март 2010 г. Неговият микс от Ragga Jungle събра най-много лайкове в конкурса на Grolsch.

High Roll може би не се нуждаят от представяне в drum and bass средите, но за по-широката аудитория зад името High Roll стоят родните drum and bass ди-джеи Konspirator и Мокс от HMSU.org. Заклети фенове на разчупения ритъм, Мартин Попов (Konspirator) и Димо Пангелов (Mocks) без съмнение са сред най-емблематичните фигури на българската електронна сцена. След повече от 10 години музикално развитие съвместният им проект High Roll е най-новата им страст и има за цел да представи  авторска продукция и нестандартни колaборации с родни и международни артисти.

DarkTechnik е познато име на нашата електронна сцена от 2006 г. насам. Несъмнено пионер в хард-техно културата у нас, през 2013 г. той решава да се впусне в дълбините на drum and bass звученето, което заслужава адмирации и не случайно неговият микс се класира на второ място в конкурса на Grolsch. Именно той ще поведе феновете към един по-твърд и мрачен саунд след като High Contrast слезе от сцената. Сетът му ще бъде изпълнен с дълбоки бас линии, ускорено темпо и смразяваща селекция, съчетана с перфектен миксинг на парчета на State of Mind, Optiv & BTK, Audio , Black Sun Empire, Calyx & Teebee и много други.

Събитието е с начален час 22.30 часа. Все още има налични „Оферта билети от 25 лв.“, които могат да се закупят от магазин Яко на Попа /Граф Игнатиев 43/ или да се резервират на тел. 0886 33 33 67;
Стандартни и онлайн билети – 30лв в мрежата на Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Техномаркет ОМВ);
Стандартни и онлайн билети – 30лв в мрежата на ТIXGATE.com и всички каси на EasyPay/ Epay.bg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here