Концерт на Белослава на морския бряг

0
1298

Белослава

Реклама

В рамките на Summer Session Concerts организаторите от Event Zone ни предлагат едно истински разтапящо преживяване: Белослава на морския бряг, джаз и романтика.

На 5 юли, събота, гостите на „The Lounge Bar“ в Свети Влас, ще могат да изпитат емоцията от изпълнението й на живо от 23.00ч!

Певицата става любимка на публиката благодарение на мекия си глас, с който потапя в световете, за които пее. С умението си да поднесе елегантно комбинация от pop, jazz & r’n’b, гласът й се влива и в най-строгия музикален критик и го размеква. Песни като „Две луни“, „Искам с теб“ или „Слушай ме“, стават абсолютни хитове, благодарение на коприненото звучене на лъчезарната Белослава.

Емоционалното й сценично поведение си заслужава да се усети поне веднъж на живо.

Когато събитието е на морето, става още по-специално. Заповядайте на 5 юли в Свети Влас, за да видите как Белослава ще накара звездите да слязат и да я послушат. „Защото Белослава обича живота и животът я обича. Тя е неговият уличен поет, истинска и земна, честна. И безумно смела, за да разголи най-чистото и съкровеното си, да го превърне в музика и да го сподели с целия свят…“ (www.beloslava.hit.bg)

Билети за концерта на Белослава в „The Lounge Bar” на цена от 25 лв. може да закупите на място. Можете и да резервирате места на тел.: 0890 111 888.

Още за събитието

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here