BeerRelation 2014

0
2559

BeerRelation 2014

Реклама

Orthodox Celts, The Smugglers Collective и още много изненади ни очакват на фестивала BeerRelation 2014. Входът е свободен!

В самото начало на дългоочакваното лято, между 12 и 15 юни, в любимия зелен кът на София – Южния парк, ще се проведе BeerRelation, ексклузивно от организаторите на Elevation!

Входът за фестивала е свободен и е откъм бул. „Гоце Делчев”, на широката поляна, всеки ден от 12ч. до 22ч.

Фестивалът се осъществява със специалното съдействие на Столична Община, част от програмата за Европейска столица на културата, 2019 г.

Няколко дни, пропити с традиции, изкуство, веселие и футболни пристрастия – това обещава екипът на BeerRelation. На сцената на фестивала ще се изявят артисти от България и чужбина, в това число популярни музиканти и комедианти, за чиито професионализъм и талант организаторите от „Ивент Зона” ни уверяват.

Orthodox Celts, ХаХаХа Импро, The Smugglers Collective и Mango Duende са само част от програмата на събитието.

Сръбската рок-фолк банда Orthodox Celts, известна като първата готик – ирландска група на Балканите, ще ни забавлява с неподправено чувство за ритъм и уникален стил. Вече 20 години на сцената, Orthodox Celts продължават да ни радват с изпълнения и концерти на живо, вибриращи от положителни емоции и сръбски шик.

Театралите от ХаХаХа Импро са подготвили… изненада! Изненада разбира се, всяка тяхна изява е чиста импровизация, а каква ще бъде темата на тази, ще стане ясно само на гостите на BeerRelation.

The Smugglers Collective, познати с неповторимите партита, тип Belle Epoque, също ще вземат участие на фестивала. Ще имаме възможност да се насладим на актуалната комбинация електро суинг и ще върнем стрелките на времето с младите диджеи.

Горещите латино музиканти от Mango Duende, допълнително ще загреят атмосферата над нощна София със заразително салса настроение и богата палитра от звуци.

Основна атракция на фестивала ще бъде и големият екран под открито небе, на който запалянковците ще могат да проследят откриването и първите мачове от Световното първенство по футбол за 2014 година.

На летния арт фестивал BeerRelation, пивото ще бъде на почит. Красиви шатри ще подслонят представители на различни нации, посолства и световни производители, отличаващи се с опита и уменията си в пивопроизводството. Те ще запознаят присъстващите с дългогодишните традиции на техните марки и кратка история на бирата, ще предложат питателна храна и разнообразен бирен асортимент, отговарящи на най-претенциозния вкус.

Специално за BeerRelation, Съюзът на пивоварите в България ще демонстрират позабравени техники от миналото за приготвяне на кехлибарената течност. От нас като аматьори, се изисква присъствие и консумация!

Фестивалът ще се отличава и с арт сцена, както и зона за забавления, където ще бъде предоставена възможност за спорт и провеждане на атрактивни игри като Бира Понг, футбол на маса и много др.

Всичко е такова, каквото е, но добрата бира в добра компания, помага да е още по-добре!

12 – 15 юни, всеки ден от 12ч до 22ч, Южен парк! Вход свободен! Следете www.eventzone.bg за допълнителна информация и новини.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here