Изкуство и вино

0
945

Изкуство и вино

Реклама

Организаторите на незабравимия концерт на Маестро Енио Мориконе в България са подготвили приятна изненада за своите приятели и партньори. На 12.02.2014г от 18:30, в залите на офис Брейн Тръст, Джеймс Баучер 76а, ет.3, ще се проведе събитие, част от поредица тематични вечери на Ивент Зона, насочени към интересни културни, музикални и артистични събития.

Изкуството е универсален език за общуване между хората независимо от бизнес и социалната им среда. Това е определящо и за избора на място за срещата – пространство, където се раждат нови идеи, среда, която гарантира взаимодействие на различно ниво и свободна комуникация. Темата на вечерта ще е пикантният вкус на ароматното вино, ще се проведат интересни дискусии, а поканените за целта истински професионалисти ще демонстрират ценните си знания за произхода на виното по нашите земи, за древната му дружба с любовта и най-вече, ще дадат възможност сами да се уверим в правотата на техните твърдения, опитвайки любимия еликсир.

Организаторите ще предложат още една провокация за сетивата. Картините на художника Максим Тутунаров ще бъдат ярък акцент към събитието. Роден през 1969 г. в София, той е типичен представител на поколението на прехода. Творбите му носят интензивността на свободното движение, порива на цветовете и на непрестанната промяна и ще могат да бъдат разгледани в непринудената среда на офисното пространство.

Вход свободен! 12 февруари, 18.30 ч в София, бул. „Джеймс Баучер” 76 А, бизнес център Hill Tower, етаж 3, офис Брейн Тръст.

Моля да потвърдите присъствието си на: office at braintrust.bg

Повече на http://www.eventzone.bg/bg/news/details/art-and-wine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here