Amsterdam Dance Event 2013

0
1320

Amsterdam Dance Event

Реклама

Един от най-големите фестивали за клубна музика ще се проведе в Амстердам през октомври. Amsterdam Dance Event ще продължи 5 дни и ще включва 2000 изпълнителя.

Amsterdam Dance Event 2013 ще се проведе между 16 и 20 октомври.

Сред тях са Calvin Harris (GB), Carl Cox (GB), Danny Tenaglia (US), Laurent Garnier (FR), Loco Dice (DE), Maceo Plex (US), Paul Oakenfold (GB), Richie Hawtin (CA), Tiësto (NL), Yellow Claw (NL) и много други.

18-ото издание на Amsterdam Dance Event включва над 400 събития, които ще се проведат на над 90 различни места в Амстердам. Очаква се посетителите да са около 300 000.

ADE Playground

Amsterdam Dance Event има и специална програма за любителите на електронната музика – ADE Playground. Това са специални събития, които превръщат различни части от центъра на Амстердам в уникални места, които никога след това няма да съществуват в този си вид. ADE Playground е в четири категории – изкуство, кино, джаджи и магазини. Сред събитията са специални семинари, филмови прожекции, изложби, представяне на модни марки и изпълнения на различни музикални изпълнители.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here