5 дни до Tattoo Convention

0
1086

Tattoo Convention

Реклама

Остават 5 дни до първата Tattoo Convention в Бургас, която ще се проведе на 31 август и 1 септември в и около Дома на НХК в града.

Събитието ще събере на едно място не само татуисти и любители на татуировките, но и мотористи, музиканти, специалисти по body suspension и дори гайдари.

И в двата дни – събота и неделя – конвенцията започва в 12 на обяд, а в 18 ч. започват конкурсите за най-добри татуировки. Програмата продължава до късно през нощта.

Пълната програма можеш да видиш тук.

Първата вечер има и още едно интересно събитие – демонстрация на body suspension.

Body suspension се нарича закачването на човек на куки, които преминават през кожата му по различни части на тялото. Практиката е свързана с пиърсинга и татуировките. Хората, които са се подлагали на body suspension, обясняват желанието си да пробват нещо такова по различни начини. Някои от обясненията включват необходимостта от повече адреналин и ендорфини, други – желанието да преодолееш страховете си и да достигнеш до по-високо духовно ниво.

Body Suspension

Втората вечер ще предложи разнообразна музикална програма – първо гайди, а след това – изпълнения на бургаската група Stokholm.

Ако имаш път към морето в последните летни дни, не пропускай да се отбиеш на Tattoo Convention – събитието обещава да е изключително интересно и различно.

Vratovrazka.bg е медиен партньор на Tattoo Convention.

Официален сайт на концвенцията: http://tattooconvention-bg.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here