Скарлет Йохансон и Пенелопе Крус в страстна целувка

0
1257
{gallery}actualno/culture/scarlett_penelope/scarlett&width=100&height=100&widthgal=120{/gallery}
{gallery}actualno/culture/scarlett_penelope/penelope&width=100&height=100&widthgal=120{/gallery}

Едно плюс едно прави две. А какво става, ако „едно” е снимката вляво, а „две” – снимката вдясно (и двете се отварят по-големи)? Става страстна сцена от най-новия филм на Уди Алън.

Реклама

Той се казва „Вики Кристина Барселона” и е съвсем пресен – премиерата му беше на 15 август. Още преди да излезе, за него се знаеше, че това е филмът, в който Скарлет Йохансон и Пенелопе Крус се целуват, а после към двете се присъединява и Хавиер Бардем.

Историята е едновременно типичния за Уди Алън любовен триъгълник, разигран през 50-те години, и разказ за това „колко трудно е да намериш любовта”, както казва самият режисьор.

По въпроса за любовните сцени с Крус и Бардем Скарлет Йохансон казва колко добре се е чувствала на снимачната площадка. Разказва, че тримата са имали възможност да импровизират и че това се е отразило много добре на работата по филма.

{gallery}actualno/culture/scarlett_penelope/film{/gallery}

Друг интересен момент е смесването на английския и испанския език във филма – историята е за две американки, които отиват на почива в Испания.

При всички случаи обаче най-голям интерес предизвикват любовните сцени. Според някои източници тройката на Скарлет, Пенелопе и Хавиер е толкова еротично направена, че ще остави публиката развълнувана, малко шокирана и с леко ускорен пулс.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here