Мъжкото онлайн списание
Страсти » Връзки » Кога не ти трябва нова приятелка
Кога не ти трябва нова приятелка
Сряда, 07 Март 2012 07:46 Написано от Vratovrazka.bg   

Скок

Скъсали сте. Или сте се развели. Какъвто и да е случаят, връзката ви е приключила. И ти си сам, вероятно за пръв път от много време.

В такъв момент е възможно да решиш, че искаш да си намериш нова приятелка, тук и сега. Обаче да започнеш да си търсиш ново гадже на следващия ден, след като си се разделил с дългогодишната си приятелка обикновено не е добра идея. Да, звучи добре, да, ще се върнеш към срещите с жени, каквито не си имал от доста време. Въпреки това обаче не е добре да прибързваш. Вместо това си дай малко време – време да бъдеш свободен.

Следващата няма да е перфектна

След като си приключил дълга връзка, шансовете следващата жена в живота ти да е перфектната са практически нищожни. Нещо повече, очакванията и отношението ти към жените са се променили от раздялата и ти трябва да имаш предвид тази промяна.

Искаш нова приятелка, защото...

... имаш нужда да запълниш празнотата

Когато имаш дълга връзка, ти свикваш емоционалните ти нужди да бъдат посрещани от жената до теб. И когато тази жена си тръгне, ти изпитваш нужда да я замениш възможно най-бързо. Защото, колкото и да ти е приятна компанията на приятелите ти мъже, с тях не можеш да общуваш по начина, по който общуваш с жената до теб.

... социалният ти живот е пострадал

При много мъже, които са имали дълги връзки, социалният живот пострадва доста при раздяла. Преди раздялата приятелката ти винаги идва с теб на социални събития, двамата заедно ходите при твоите и при нейните роднини. След раздялата се чувстваш сам. И тъй като това не ти харесва, бързаш да намериш заместничка. Това, което мъжете в подобна ситуация пропускат, е, че новата ти приятелка не е задължително да запълни празнотата.

... сексът ти липсва

Колкото и сериозен да е този проблем, той не изисква задължително да си вземеш сериозна приятелка, за да го разрешиш.

... искаш да избегнеш болката

Това е една от основните причини, поради които мъжете започват прибързани връзки след раздяла. Съвсем естествено е след края на дълга връзка да се чувстваш наранен и да искаш да притъпиш болката.

Това, което трябва да разбереш в подобна ситуация, е, че болката е напълно нормална част от раздялата и от твоето собствено оправяне след нея. Съжалението и болката ти помагат да преоцениш приключилата връзка, грешките, които си допуснал, и значението, което тази връзка е имала за теб.

Много често просто не си готов

Дори да ти се струва, че си готов да се отдадеш на нова връзка след раздялата, всъщност това не е така. Трябва ти време да преосмислиш нещата, да останеш сам и да превъзмогнеш раздялата.

Накратко: ако искаш да замениш предишната приятелка с нова, недей

Новата приятелка не е средство за забрава и не е начин, по който да забравиш старата. Много по-градивно е да се постараеш да разбереш защо връзката ти е приключила и да оцениш възможността, която имаш – да бъдеш сам със себе си.

Готов си за новa връзка тогава, когато се почувстваш добре сам

Може да звучи странно, но именно в момента, в който се чувстваш добре сам, вече си готов за нова връзка. Когато искаш да си с една точно определена жена, това е добра основа за връзка. Когато просто се страхуваш да останеш сам, това не е добра основа за връзка.

Как да разбереш, че си добре сам? Ако не се чувстваш депресиран, когато си сам, ако можеш сам да се грижиш за себе си, ако не се нуждаеш от някого, който да те забавлява, и ако можеш да се справиш с липсата на постоянен сексуален партньор, тогава вероятно си добре сам.

Намери нещо ново, в което си добър

Запиши се на курс, започни да спортуваш или си намери ново хоби. Развивай себе си, за да си помогнеш да преодолееш раздялата, вместо да бързаш да си намериш нова приятелка. Ще видиш, че можеш да използваш доста добре новото си свободно време. И че времето да започнеш нова връзка ще дойде така или иначе.

снимка: sxc.hu

 

Подобни статии

Бруклин Декър е секси

И не се срамува да го покаже... [още]
Меган Фокс ще рекламира Emporio Armani Underwear

Сексапилната актриса ще се съблече само по бельо Armani… [още]
На плажа с Надя

Лятото може да е към своя край, но нашето лятно настроение е доста устойчиво... [още]
Оливия Уайлд в Nylon

Лятна и секси... [още]

Последно добавени:

Честит август!

Няколко снимки на Сара Сампайо... [още]
Лято с Елизабет

Ако ти трябва вдъхновение, за да започнеш да мислиш за лятото... [още]
Сара, Ибиса и лятото

Португалската манекенка Сара Сампайо... [още]
Сексът и средновековието: кога и как?

Църквата казва: по малко и в мисионерската... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация