Мъжкото онлайн списание
Страсти » Срещи и свалки » Време ли е да я целунеш? - Страница 2
Време ли е да я целунеш? - Страница 2
Неделя, 12 Ноември 2006 20:37 Написано от Vratovrazka.bg   
 Целувка
Намерихме и още един съвет за първата целувка:

Вероятно си гледал един куп филми, в които героят пита героинята: “Мога ли да те целуна?” След което тя казва “Да” и нещата стават толкова сантиментални, че ти иде да превключиш на спортните новини. В действителност обаче нещата невинаги са така, затова следният съвет ни се стори доста подходящ:

Изчакай до края на първата среща. Ако сте си прекарали страхотно, имаш сериозни шансове за успех. След като я изпратиш до вратата, задай й един от най-страшните въпроси – “Може ли да те целуна?” Тук, разбира се, могат да се чуят и други мнения – че жените предпочитат не да ги питат, а направо да ги награбят. За първа среща обаче препоръчваме по-полека, така че можеш да пробваш следната схема:

Ако тя е прекарала също толкова добре, колкото и ти, вероятно отговорът ще е “Да”, често придружен с усмивка, която сякаш те подканва. Мислиш, че на това място трябва да я притиснеш към стената и страстно да я целунеш? Е, и това е вариант, но тук все пак говорим за друго – да направиш целувката очаквана и следователно много по-желана.

Затова не се хвърляй напред, спри се и й кажи: “Добре. Значи непременно ще го направя някой ден!” След което вкарай една чаровна усмивка и си отиди.

Сам се сещаш, че след подобен развой тя ще остане с широко отворена уста, невярваща на това, което току-що е чула. Много е възможно да не успее да заспи през цялата нощ и през следващите дни и така, докато се видите отново. И през това време да мисли само и единствено за обещаната от теб целувка.

Щом те види отново, тя със сигурност ще очаква да я целунеш и това, че не знае кога и как ще го направиш, направо ще я подлуди. Тя помни, че искаш да я целунеш и че си обещал да го направиш. Затова чака… А твоята работа е да не й подсказваш каквото и да било – нека се чуди дали ще я целунеш сега или чак накрая на срещата ви, или… Направи се, че няма да я целуваш изобщо и че си забравил какво си й обещал.

И накрая, в момент, в който тя не очаква, го направи. Важно! След като веднъж вече си я питал дали може да я целунеш, НЕ я питай отново! Вече си я питал, тя се е съгласила и всичко е ясно.

Е, не го прави в неподходящо време – например докато говори по телефона с някоя приятелка. Избери момента, вложи целия си талант и я целуни – със сигурност ще е гореща Целувка! Очакването ще я направи неповторима за нея. Затова бъди готов изобщо да не стигнете до киното, към което сте се запътили, и вместо това да се окажете у вас или у тях или изобщо някъде, където има легло. Всъщност леглото май не е задължително. 

Подобни статии

Един по-различен плаж

Това е Франциска... [още]
Зоуи обича плодове

Те са и полезни за здравето... [още]
Записите на Agent Provocateur

Евтин крайпътен мотел... [още]
Миранда Кер в списание i-D

Тя явно обича да се съблича из полето... [още]
Да се разхладиш в жегите

Всеки намира различни начини... [още]

Последно добавени:

Честит август!

Няколко снимки на Сара Сампайо... [още]
Лято с Елизабет

Ако ти трябва вдъхновение, за да започнеш да мислиш за лятото... [още]
Сара, Ибиса и лятото

Португалската манекенка Сара Сампайо... [още]
Сексът и средновековието: кога и как?

Църквата казва: по малко и в мисионерската... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация