Мъжкото онлайн списание
Анти-скука » Разказ » Еротичен разказ - 5 - Страница 5
Еротичен разказ - 5 - Страница 5
Понеделник, 10 Декември 2007 01:46 Написано от Vratovrazka.bg   

Ада отвори очи. Беше се събудила от силното слънце, което гореше бузите й. За момент в мисълта й изникна образът на скара и цвъртящо месо. След това се замисли, все още сънена, че не помни да е заспивала. Това слънце… И звукът, който напомняше на морските вълни. Всъщност… Слънце?!? Море?!?

Тя бързо се изправи и в първия момент помисли, че сънува или че е полудяла. Не беше в същата стая, в която ги бяха затворили. Беше на открито. Намираше се на пуст плаж, съвсем близо до вълните. Трябваха й няколко секунди, за да се убеди, че всичко е истина и да се огледа. Беше сама. Какво беше станало? Как се беше озовала тук? Къде беше агент К? Тя изтръпна. Възможно ли беше да го бяха убили, а за нея да бяха решили, че не си струва трудът? Огледа се отново. Нямаше никаква представа къде се намира. Пред нея се простираше океанът, а зад нея имаше само пясък и пожълтели растения тук-там. Накъдето и да погледнеше, не можеше да види никаква сграда, никакъв знак за човешко присъствие. Само пясък, вода и слънце.

Тя изтръпна още повече и въпреки горещината я побиха силни студени тръпки, които почти накараха зъбите й да започнат да тракат. Стана бавно. Усещаше тялото си малко отмаляло, но иначе беше добре. Пак се огледа и тръгна към вълните. Нагази във водата и хладината я накара да се съвземе поне малко. Наведе се и наплиска лицето си. След това излезе и бързо се съблече. Единственото, което й оставаше в тази пустош, беше да се разхлади и да се опита да не полудее от страх. Остана съвсем гола и пак се върна във водата. Тялото й се отпусна на няколко метра от брега, Ада усети как й става приятно хладно и как кожата й настръхва. Голото й тяло поемаше жадно хладната вода, косата й се разпиляваше около нея като наметало, слънцето сякаш не беше толкова силно. 

Ада се опита да не мисли за нищо, защото ситуацията не предполагаше никакви приятни мисли. Опита се да се остави изцяло на първичното удоволствие от докосването на кожата й до водата, от тихия и мистичен глас на океана. Легна и се отпусна още повече, като само лицето й и зърната на гърдите й леко се подаваха над водата. Почувства желание да се разтвори цялата в океана. Не знаеше колко време е минало така. В един момент се раздвижи и бавно заплува навътре, после пак навън, после успоредно на брега. Усещаше как при всеки тласък водата я галеше и това я успокояваше по някакъв особен начин. После се гмурна, пак излезе на повърхността, пак заплува…

Когато накрая излезе на брега изпита някакво глупаво първично усещане, сякаш се ражда отново. Или може би просто беше слънчасала… Тя седна на брега, усети как мокрият пясък боцкаше по дупето й и изстиска с ръце мократа си коса. Загледа се пред себе си и се опита да мисли как капките се стичат по тялото й и бавно се изпаряват от кожата й. Постара се да мисли за всичко, което се случваше непосредствено с нея, за да не мисли как и защо се намираше тук. После легна на пясъка както беше гола и остави слънцето да я изсуши. Усещате вълните с пръстите на краката си, докато гърдите й се повдигаха при всяко вдишване на соления въздух… 

Подобни статии

Как са правили секс динозаврите

Това не изглежда лесна задача за 30-тонно животно... [още]
Заровете

16 век. Английският крал Хенри Осми е запален играч на зарове и се готви за пореден... [още]
Защо Исландия иска да забрани порното

Що се отнася до секс, Исландия е сред най-либералните държави в света... [още]
Да рисуваш върху кафе

Майк Брийч е барман в Ню Йорк... [още]
Яйцата на Фаберже

Във Великденската утрин на 1885 г. към царския дворец в Петербург бърза бижутерът... [още]

Последно добавени:

В затвора заради брада

Една история от преди два века... [още]
10 факта за Черния петък

Смята се, че в черния петък официално започва коледното... [още]
Снимки от отвъдното

Във Викторианска Англия било нормално да се снимат починали... [още]
Как да прогониш змей

В миналото това би ти било доста полезно умение... [още]
Робърт де Ниро, шофьор на такси

Как се готви актьорът за роля... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация