Мъжкото онлайн списание
Анти-скука » Разказ » Еротичен разказ - 3 - Страница 4
Еротичен разказ - 3 - Страница 4
Четвъртък, 14 Юни 2007 18:19 Написано от Vratovrazka.bg   

Той не каза нищо, наведе се към нея и започна леко да целува гърдите й. Засмука едното й зърно, след това другото, после продължи с мястото между гърдите й. Ада затвори очи, изстена и спря да мисли за каквото и да било, остави се изцяло на усещането за топлата вода, замайващата пара на ваната и мъжа, който целуваше и смучеше гърдите й.

Мъжът пусна ръцете й и коленичи пред нея. Плъзна ръце към дупето й и започна да го гали с леки кръгови движения. В същото време продължи да целува корема й, като го захапваше и засмукваше. Ада се притисна към него, сложи ръце на главата му и продължи да стене. Мъжът прокара пръст по цепката на дупето й, като продължаваше да притиска главата си в нея. Ада се натисна назад, като усети пръста му на ануса си. Той леко натисна, без да го вкарва, и това я подлуди. Същевременно той плъзна езика си надолу по корема й, бавно го прокара по мократа й кожа и стигна до клитора. Засмука го леко, вкара езика си навътре, като натисна още с пръста си. Ада извика силно. Имаше чувството, че може да свърши за секунди, но се овладя. Искаше го вътре в себе си.

Той внезапно се откъсна от нея, изправи се бързо и я взе на ръце. Тя го погледна с премрежен поглед, без да може да каже каквото и да било. Не беше и нужно – той знаеше, че тя го желае. С една ръка мъжът спря душа и занесе Ада в стаята. Без да каже нищо, я остави на земята до леглото, след което й помогна да застане на колене. Обърна я с гръб към себе си и с лице към леглото, наведе я напред и Ада се подпря с гърди на ръба.

Мъжът коленичи зад нея и започна да я опипва. Навсякъде. Ада стоеше, без да мърда, без да реагира – само се наслаждаваше на усещането за ръцете му, които галеха гърба, гърдите, дупето, бедрата й. В началото бяха нежни, после станаха настъпателни. Тя усети как той бързо плъзна ръка към клитора й, натисна леко, после пръстът му бързо и някак естествено влезе във влажната й вагина. Ада наведе глава напред и изстена силно. Звукът от стенанието й се загуби в матрака.

Тя забрави всичко. Последната мисъл, която мина през главата й, беше, че рядко й се случваше да оставя мъжа да прави каквото си поиска с нея – в този момент тя нямаше да се възпротиви, каквото и да направеше той. След това мислите изчезнаха от главата й и тя усети само как членът му проникна в нея бързо и дълбоко. Ада зарови глава в леглото, хвана се здраво за него и го остави да я чука колкото и както поиска. Стоновете й потъваха сред завивките, тялото й потрепваше и тя чувстваше само ненаситно удоволствие. Когато той свърши, тя продължи да лежи, без да осъзнава, че и тя беше свършила – толкова силно, че за един кратък, но и странно дълъг миг беше забравила къде се намира.


 

Подобни статии

Федерико Фелини

Малко са режисьорите, чийто почерк е толкова специфичен, че филмите им винаги... [още]
Шантави закони – 2

Както вече се убедихме, в американските закони има повече хумор, отколкото в... [още]
Най-реалистичните секс сцени

Има филми, в които секс сцените се отличават с особен реализъм. (Да не говорим, че... [още]
Необикновени сутиени

Сутиенът не е само бял и дори не винаги е от плат... Виж тези странни идеи за дамско... [още]

Последно добавени:

В затвора заради брада

Една история от преди два века... [още]
10 факта за Черния петък

Смята се, че в черния петък официално започва коледното... [още]
Снимки от отвъдното

Във Викторианска Англия било нормално да се снимат починали... [още]
Как да прогониш змей

В миналото това би ти било доста полезно умение... [още]
Робърт де Ниро, шофьор на такси

Как се готви актьорът за роля... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация