Мъжкото онлайн списание
Анти-скука » Разказ » Еротичен разказ - 2 - Страница 3
Еротичен разказ - 2 - Страница 3
Неделя, 18 Март 2007 18:36 Написано от Vratovrazka.bg   

- Защо да не го направим – прошепна тя с гърлен глас. – Никой няма да научи. Шефовете ти не ги интересува какво правиш. Аз те желая. Ти не ме ли искаш?

Той мълчеше. Погледът му беше все така студен, но той стоеше безмълвен и не правеше нищо. Окуражена от това, че той не се опитва да я спре, Ада бавно разкопча блузата си. Съблече я и остана по сутиен. Видя как погледът му с плъзна по гърдите й и не можеше да се откъсне от тях. Тя се докосна по зърната през сутиена. Той все така стоеше, без да мръдне.

Ада отново протегна ръка към гърдите му. Разкопча ризата му. Той не направи опит да я спре. Сякаш още мислеше дали да я остави да продължи. Тя се приближи до него и започна да го целува по голите гърди. Бавно се спускаше към корема му, смучейки и леко хапейки кожата му. Той вече нямаше никакво желание да я спира. Остави я да разкопчее панталона му. Вече беше възбуден. Ръцете й ловко освободиха пениса му от боксерките. Той леко изохка. Гледката на члена му й подейства толкова възбуждащо, че й се прииска веднага да го налапа, но се сдържа за малко. Приближи се още към него и усети как ръцете му я придърпаха. Свали съвсем ризата му и продължи да го опипва и целува навсякъде. Когато стигна до ухото му, леко го захапа и прошепна:

- Искам те, откакто те видях. Виж! – и взе ръката му. Насочи я към бикините си и я пъхна вътре. Той изстена и пенисът му помръдна от възбуда. Тя беше мокра отдолу и това усещане го подлуди. Тя остави за малко ръката му да опипва влажната й вагина, усети как той пъхна пръст в нея и изстена. След това бързо се отдръпна от него, наведе се и облиза пениса му. Той изохка отново и сложи ръце на главата й, сякаш да я накара да го лапне по-бързо. Тя обаче още го дразнеше, само леко потупвайки члена му с език и отвреме навреме лекичко засмуквайки главичката. После се спусна надолу, облиза топките му, след това пак нагоре… Той стенеше и искаше вече да я чука. Тя усети, че е крайно възбуден, и изведнъж налапа целия му пенис, настървено и лакомо, засмука го толкова силно, че на него му се стори, че ще свърши веднага. Тя обаче не продължи дълго, изправи се и го погледна с премрежен поглед:
- Чукай ме!

Той се протегна към нея с рязко движение, разкопча полата й и я смъкна. Тя тръгна да се качва върху него, но той я спря. Без да каже нищо, си сложи презерватив, отвори вратата и слезе от колата. Заобиколи, отвори нейната врата и я измъкна. Тя скочи в ръцете му разкрачена и обви бедра около кръста му. За миг погледите им се срещнаха и двамата разбраха, че вече не могат да чакат. Както я носеше, той тръгна към крайпътните храсти. Заобиколи ги, така, че да се скрият от пътя, и я притисна към едно дърво. Тя усети твърдия му пенис и силно се притисна към него. Кората на дървото боцкаше по гърба й, но това не я интересуваше. Стискаше краката си около него и усещаше как той полека вкара главичката на члена си. Тя се натискаше в него, за да си го вкара целия, но той все още я измъчваше. Беше негов ред. Тя изстена:

-Искам го! Чукай ме! Веднага! – и го гледаше с хищен и искащ поглед, обезумяла от желанието да го усети в себе си. Той стисна силно бедрата й с ръце и вкара пениса си още малко. Тя отметна глава назад. Той притисна лицето си в гърдите й, захапвайки леко зърната им. И изведнъж го вкара целия, докрай. Тя извика силно.
- Да!

Той започна бързо да се движи, тя също се натискаше все повече към него. Не искаха да се бавят, искаха да се изчукат бързо, животински, сред крайпътните дървета. Ада стенеше високо, несъзнавайки какво става около нея, разбирайки само, че мъжът я чукаше яростно, бързо, диво. Само след миг тя извика пронизително, свършвайки, и чу и неговото пъшкане. Той продължи малко след като тя беше свършила, със същите резки движения, и накрая изстена силно, разтърсен от оргазма.


 

Подобни статии

RockFriday: You’re the Inspiration

Петъчната рок рубрика и денят на влюбените... [още]
10 начина да се забавляваш на Джулай

Ако смяташ да прекараш тази нощ на плажа в очакване на изгрева, ето нашите 10... [още]
Оръжията на мъжа

Представи си, че някой ти подава DVD... [още]
Стадионите на Евро 2008 – Worthersee Stadion

Преди много векове в блатата на Каринтия един смел герой убил страшен дракон –... [още]
5 необикновени хотела

От фитнеса на хотел в Токио можеш да наблюдаваш града от високо. На друг хотел му... [още]

Последно добавени:

В затвора заради брада

Една история от преди два века... [още]
10 факта за Черния петък

Смята се, че в черния петък официално започва коледното... [още]
Снимки от отвъдното

Във Викторианска Англия било нормално да се снимат починали... [още]
Как да прогониш змей

В миналото това би ти било доста полезно умение... [още]
Робърт де Ниро, шофьор на такси

Как се готви актьорът за роля... [още]

Най-новите

Даво Гарсия за зумба, емоциите и трениро

News image

Една латиноамериканска ср...

А ти опита ли Gillette Fusion Proglide с

News image

Ново от Gillette...

THE SHIVAS + COMASUMMER в Бургас

News image

На 20 август на закр...

Честит август!

News image

Няколко снимки на Сара Са...

Калъфче за клечки за зъби

News image

Това е едно от нещата, за...

Летен стил: шапка за плажа

News image

Плажен стил...

Лято с Елизабет

News image

Ако ти трябва вдъхновение...

Изкуството на тройката: разказ от първо

News image

Карли разказва от личен о...

Британска инвазия на SPIRIT of Burgas 20

News image

KWABS, STEREO MCs и MILOW...

35 начина да изгорим мазнините на корема

News image

Гореща лятна тема...
За нас:

  • Vratovrazka.bg - онлайн списание само за мъже!
  • Защото ние сме мъже. Нека се забавляваме заедно!

Авторско право:

©2006-2009 „Уеблинк Медиа“ ООД Всички права запазени. Всички текстове и изображения, публикувани в vratovrazka.bg са собственост на „Уеблинк Медиа“ ООД и техните партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Използването и публикуването цялото съдържание на сайта или на част от него без разрешение/откупено авторско право от „Уеблинк Медиа“ ООД е забранено. Условия за ползване.

За реклама

reklama@vratovrazka.com

тел: +359895795740

Допълнителна информация